Úvod Smartphony Dohady Galaxy Note 3 Lite: Odľahčená verzia Galaxy Note 3 už na MWC...

Galaxy Note 3 Lite: Odľahčená verzia Galaxy Note 3 už na MWC 2014

0

Ešte predtým, ako mal Samsung predstaviť nový Galaxy Note 3 sa na internete rozpútala diskusia ohľadom dvoch možných verzií.

Samsung mal totiž pripraviť prémiový model a zároveň aj lacnejšiu verziu určenú pre širšie publikum. Serveru SamMobile sa vďaka ich zdroju podarili získať informácie, ktoré potvrdzujú existenciu lacnejšieho modelu Galaxy Note 3, ktorý sa už na budúcoročnom MWC v Barcelone vyskytne pod označením „Lite“. Zariadenie by malo byť dostupné už vo februári, resp. v marci.

NAJNIŽŠIA GALAXY NOTE 3:

Galaxy Note 3 Lite (SM-N7505) bude dostupný v čiernom a bielom prevedení, o špecifikáciách zatiaľ bližšie informácie nemáme. Ak by sme sa mali oprieť o prvotné špecifikácie, Galaxy Note 3 Lite by mal disponovať 8Mpix fotoaparátom a LCD displejom, podobným Galaxy S4 Active.

Čo sa ceny týka, tá by mala byť samozrejme nižšia. To by narozdiel od Galaxy Grand Lite zmysel dávalo, keďže Galaxy Note 3 nie je zrovna najlacnejší kúsok.

Všetko je však zatiaľ v úrovní špekulácií a preto si o tomto zariadení nerobte predčasný úsudok. Čo však hovoríte na možnosť lacnejšieho Galaxy Note 3?

Zdroj: SamMobile