Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 61.

Piatková porcia Android aplikácií 61.

0

V ďalšej časti piatkovej dávky tipov na aplikácie a hry nájdete konkrétne 6 aplikácií a 4 hry, medzi ktorými Vás možno osloví jednoduchá inteligentná kalkulačka, „menič“ domáceho prostredia smartfónu, nástroj na presun súborov medzi zariadeniami, pekný widget hodín, apikácia na sledovanie akciových trhov či popup okná pre prichádzajúce hovory.

Hry reprezentuje závodný titul z dávnych čias, taktická záležitosť, a dva logické kúsky pričom z toho je jeden jednoduchý a druhý naopak, zložitý, spracovaný v peknom 3D prostredí.

Pekný víkend!

CalculatorNg

Výber_023

 

Táto jednoduchá a rýchla kalkulačka ponúka všetky dôležité funkcie potrebné v bežnom živote, práci alebo v škole,  od základných výpočtov až po trigonometriu.

[app]de.chriweb.calculatorng[/app]

 

True Launcher

Výber_024

Ak Vás omrzel dizajn domáceho prostredia a uvítali by ste nejakú tú funkcionalitu navyše, zmeniť sa to dá pomocou tzv. launcher aplikácií. Jednou z nich je aj relatívne nová s názvom True, ktorá má slušné hodnotenie a je bezplatná.

[app]com.trueteam.launcher[/app]

 

WebSharing

Výber_025

WebSharing Lite Vám umožní bezdrôtovo prenášať súbory do alebo z vášho telefónu alebo tabletu pomocou webového prehliadača. Môžete si prezerať obrázky, prehrávať videá a spravovať súbory vo vašom zariadení prostredníctvom vašej Wi-Fi siete.

[app]nextapp.websharing[/app]

[app]nextapp.websharing.r1[/app]

 

Bob’s World Clock Widget

Výber_026

Widgety patria k obľúbeným rozšíreniam domácich obrazoviek a tie so zobrazením času obzvlášť. „Bobove“ hodiny zaujmú pekným, čistým dizajnom s funkciami sledovania času  na viacerých miestach sveta.

[app]com.bobcares.bobsworldclockWidget[/app]

 

Stock Tracker

Výber_027

Ak sa považujete za finančného žraloka alebo Vás len jednoducho zaujímajú ekonomické správy, určite by ste nemali prehliadnuť túto užívateľsky príjemnú aplikáciu na sledovanie akcií a ich hodnoty.

[app]net.tomas_vondracek.stockstracker[/app]

 

 Call PopOut

Výber_028

Mobilný telefón, aj keď to dnes tak už ani nevyzerá, slúži hlavne na telefonovanie a táto aplikácia Vám prichádzajúci hovor zobrazí v plávajúcej bubline podobne ako napr. pri Facebook Messenger aplikácii. Môžete tak vidieť kto Vám volá bez toho aby ste opustili aktuálne používanú aplikáciu alebo hru. Hovor je samozrejme možné odmietnuť alebo prijať.

[app]com.rootuninstaller.callpo[/app]

 

Chariot Wars

[fve]http://youtu.be/wRV2QCGk7hs[/fve]

Toto je vôbec prvá závodná hra, v ktorej sa budete namiesto áut alebo motoriek preháňať na konských záprahoch známych zo starovekého Ríma. Hra zaujme 3D grafikou, ako single tak multiplayer módom alebo možnosťou porovnávať skóre v tabuľke s hráčmi z celého sveta. Pozrite si trailer.

[app]com.Candella.ChariotWars[/app]

 

Star Arena

[fve]http://youtu.be/xz55mkyetpU[/fve]

Star Arena obsahuje prvky známe z tzv. tower defense hier a budete v nej ovládať základňu spolu s množstvom vytváraných jednotiek a bojovať s nepriateľmi. Hra kladie veľký dôraz na multiplayer a za 0,73 € získate zaujímavý titul, v ktorom Vás nebudú otravovať reklamy alebo in-game nákupy.

[app]com.tidbit.stararenax[/app]

 

Principia

[fve]http://youtu.be/nB0d5aAxo6M[/fve]

Ak obľubujete hlavolamy a logické hry, tento titul je určený pre Vás. Budete v ňom totižto budovať rôzne prístroje a veci v naozaj náročnom prevedení. Môžete vyrábať robotov, autá, lode, mosty a to všetko z viac ako 150 stavených dielov. Hra je síce drahšia ale podľa nás stojí za to. Inšpirujte sa promo videom.

[app]com.bithack.principia[/app]

 

Maľované krížovky

Výber_029

Poznáte maľované krížovky? Obľúbenú logickú zábavku si teraz môžete zahrať aj na svojom Android tablete alebo smartfóne. Čakajú na Vás tri úrovne obtiažnosti a nové levely pribúdajú s každou bezplatnou aktualizáciou.

[app]air.geardice.PicrossMadness[/app]

Zdroj: Google Play