Úvod Novinky Hry GTA: San Andreas na Android už v decembri!

GTA: San Andreas na Android už v decembri!

15

O tom, že Rockstar sa dostane k vydaniu všetkých troch originálnych dielov, vrátane GTA 3, Vice City a nakoniec aj San Andreas na mobilné zariadenia sme vedeli, no netušili sme kedy sa tak stane.

Vyzerá to tak, že onedlho budú všetky naše hráčske srdiečka vyslyšané a známy titul sa dostane aj na telefóny a tablety. Rockstar však vo svojej tlačovej správe zvýraznil, že hra bude dostupná len pre „vybrané“ zariadenia.

Novinkou by okrem prepracovaného príbehu a postavičiek malo byť aj grafické spracovanie, vrátane vylepšených tieňov, zvýšenej vzdialenosti vykresľovania, zlepšená reprodukcia farieb a samozrejme vylepšené modely áut a samotných postavičiek. Rockstar ďalej tvrdí, že sa bude jednať o najlepšie vyzerajúci port San Andreas vôbec.

Rockstar pracuje aj na vylepšení ovládania na mobilných zariadeniach ako aj na podpore ovládačov pre hráčov, ktorí si chcú hru vychutnať naplno. O cene zatiaľ nepadla zmienka, no Rockstar si väčšinou nepýta viac, než 5€. Koniec koncov, vrátite sa na staré dobré miesta ako Los Santos, San Fierro a Las Venturas.

Čo na to hovoríte fanúšikovia GTA? Teší sa tu niekto tak ako my?

Ďakujeme za tip, Ivan!

Zdroj: Rockstar via Phandroid