Úvod Smartphony Dohady Ďalší dôkaz o tom, že Samsung Galaxy S5 môže byť z...

[FOTO] Ďalší dôkaz o tom, že Samsung Galaxy S5 môže byť z kovu

4

Samsung vyrába najpopulárnejšie Android smartfóny, no za posledný rok dostal čoraz viac a viac kritiky ohľadom použitých materiálov.

Samsung i9505 Galaxy S4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Samsung svoje drahé vlajkové lode totiž vyrába z polykarbonátu, čo je v podstate tvrdený plast. S príchodom HTC One sa nápor fanúšikov Samsungu na výrobcu ešte zvýšil, keďže čoraz väčší počet začal požadovať kovovú konštrukciu.

O tom, že Samsung pripraví zariadenie s hliníkovou konštrukciou sa špekulovalo už nejaký ten piatok, no až doteraz sme o tom nemali žiadne dôkazy. Prvým dôkazom môže byť práve fotografia vyššie, ktorá by mohla patriť pripravovanému Galaxy S5, čomu by odpovedalo aj zväčšenie veľkosti.

Samsung Galaxy S4 priniesol 5 palcový displej, čo bol oproti Galaxy S3 nárast o 0,2 palca. Nový Galaxy S5 by tak mohol priniesť opäť zväčšenie, tentokrát na 5,2 palca, čo by bola rovnaká veľkosťou, ktorou disponuje LG G2.

Samsung N9005 Galaxy Note 3 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Toto je však jedna z tých informácií, na ktoré sa rozhodne nemôžeme spoľahnúť, keďže posledné dohady hovorili o tom, že by mohol ponúknuť rovnakú nepravú kožu ako Galaxy Note 3.

Čo sa týka zvyšku zariadenia, povráva sa, že Samsung by ho mohol vybaviť 560ppi displejom, vlastným 64 bitovým osemjadrovým procesorom a 4GB RAM. Jeden patent hovoril o trojbokom displeji (po stranách) a najnovšie správy zas naznačili prítomnosť skeneru dúhovky.

LG D802A G2 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Čo ale hovoríte na použitý materiál. Bolo by pre Vás využitie hliníku príťažlivejšie, než polykarbonát?

Zdroj: Nowhereelse via PhonesReview