Úvod Novinky Vertu Constellation. Android luxus za 4900 €

Vertu Constellation. Android luxus za 4900 €

7

Výrobca luxusných mobilných telefónov a smartfónov Vertu už dávnejšie opustil dnes už skoro zabudnutú platformu Symbian a upriamil svoju pozornosť na operačný systém Android, pričom generálny riaditeľ Vertu, Perry Oosting to odôvodnil logickým vyjadrením:

Musíte byť súčasťou ekosystému

Prvým Vertu smartfónom s OS Android bol model s označením Ti a po nejakom čase prichádza novinka v podobe ďalšieho luxusného kúsku so štýlovým pomenovaním Constellation.

vertu-constellation-v-back

Zariadenie sa môže pochváliť prémiovým spracovaním titátnového tela, použitím pravej teľacej kože v piatich farbách alebo zafírovým sklom. Dizajn sa samozrejme nesie v typickom Vertu štýle a špecifikácie patria do strednej triedy:

  • Displej: 4,3 palcový 720p
  • Procesor: 1,7 GHz Snapdragon S4 Pro
  • GPU: Adreno 320
  • Fotoaparát: 13 Mpix, 1,3 Mpix predný
  • Pamäť: 1GB RAM, interná 32 GB
  • NFC, Wi-Fi, Bluetooth

Okrem Android Jelly Bean bude po software stránke obsahovať bonusy v podobe  Kaspersky antivírus aplikácie, neobmedzené WiFi pripojenie prostredníctvom iPASS siete alebo šifrované VoIP volania.

vertu-constellation-v-side-1380693184

Aby sme nezabudli, cena za tento luxusný prístroj je 4900 € a dostupný bude od tohto mesiaca vo vybraných Vertu butikoch.

Ak by Vám to vaše finančné možnosti dovolili, uvažovali by ste nad kúpou zariadenia alebo by ste zostali pri tých „štandardných“ od výrobcov ako Samsung, HTC a pod.? Diskusia je otvorená…

zdroj: Engadet