Úvod Novinky Top 5 smartfónov s jedinečným dizajnom

Top 5 smartfónov s jedinečným dizajnom

2

Výrobcovia smartfónov tak ako aj iných zariadení sa chcú od konkurencie odlíšiť a každý prináša nejaký ten svoj dizajnový podpis.

Niekedy ale výrobcovia použijú pre svoje zariadenia neobvyklé rozmery, exkluzívne materiály či iné výrazné prvky, vďaka ktorým vystupujú z radu tých konvenčných. Pozrite sa na 5 inteligentných telefónov, ktoré ponúkajú výnimočný dizajn.

 

YotaPhone

IMG_8469-2_610x407

V Rusku sa toho udeje veľa zvláštneho a medzi dizajnové zvláštnosti určite patrí YotaPhone. Zariadenie okrem klasického displeja na prednej strane, ponúka tzv. E-Ink displej na strane zadnej. Výsledok je tak napríklad minimálna spotreba batérie pri jeho používaní a vhodný je hlavne na čítanie textov. O zariadení sme informovali v minulom článku začiatkom roka, v ktorom nájdete aj video z jeho používania.

m

Samsung Galaxy Round

jjjjjj

Dizajnová originalita vôbec prvého smartfónu s prehnutým displejom je nepopierateľná. Jedná sa o čerstvo predstavené zariadenie a okrem spomínaného zakriveného displeja ponúka aj skvelý výkon v podobe high-end špecifikácií. Detailné poznatky o zariadení nájdete TU.

 

Vertu Constellation

vertu-constellation-20_610x458

Výrobca luxusných mobilných telefónov Vertu je svojimi dizajnovými pohnútkami známy široko ďaleko. Sme radi, že sa rozhodol opustiť platformu Symbian a presedlal na Android (aj keď na výber asi nemal) a priniesol nám unikátne, štýlové zariadenie Constellation s cenou necelých 5000 €. Kompletné informácie nájdete v predošlom článku.

n

Samsung Galaxy Golden

05-samsung-galaxy-golden

Éru populárnych „vyklápačiek“ opäť oživil Samsung so zariadením Golden, ktoré je unikátne svojimi dvomi na vlas rovnakými displejmi. Jeden je k dispozícii keď je zariadenie zavreté a druhý naopak, pri je ho otvorenom používaní. Celý look dotvára hranatý dizajn s čierno-zlatým prevedením. Ak Vás zaujíma cena a špecifikácie, navštívte tento odkaz.

 

iPhone 5S

10iPhone5s_35781409_septimius_610x436

V porovnaní s vyššie uvedenými zariadeniami nie je iPhone 5S nič exotické, no obsahuje jeden prvok funkčného dizajnu, ktorý ho na míle odlišuje od konkurencie. Apple-u sa podarilo zakomponovať mikro snímač odtlačkov prstov do hardware tlačidla tak, aby si vôbec niekto uvedomil, že tam je. Viac zaujímavostí o Phone 5S nájdete v našom tagu.

[poll id=“167″]

zdroj: cnet