Úvod Výrobcovia Asus Nový 10-palcový Nexus podľa uniknutého obrázku od @evleaks vyrobí Asus

Nový 10-palcový Nexus podľa uniknutého obrázku od @evleaks vyrobí Asus

3

Populárny zdroj väčšiny všetkých špekulácií a dohadov, @evleaks, zverejnil na svojom Twitter-profile novú fotografiu. Ďalšiu generáciu Android tabletu Nexus 10 tak podľa všetkého vyrobí nakoniec spoločnosť Asus.

Recenzia: Google/Samsung Nexus 10
Video-recenzia: Google/Samsung Nexus 10

Súčasný 10-palcový tablet od Google, Nexus 10, pochádza z produkcie od Samsung-u. Veci by sa však mali v budúcnosti trošku pomeniť a za výrobou nového 10-palcového fešáka s logom Nexus bude podľa dostupných, zatiaľ neoficiálnych informácií stať známy taiwanský výrobca tabletov. Na dôveryhodnosti tejto pomerne čerstvej špekulácie mierne pridal i nekvalitný foto-záber v profile @evleaks s popisom „Getting closer…„.

Podľa internetových diskusií sa očakáva predstavenie nového Android tabletu Nexus 10 už o pár dní, konkrétne 14. októbra, vrátane novej verzie operačného systému AndroidKitKat 4.4. Zatiaľ nebolo ale nič oficiálne potvrdené.

Či sa nakoniec dostane na pulty predajní nová generácia Nexus 10 s logom Asus je stále otázne. Nezostáva nám preto nič iné, ako si počkať na kvalitnejšie úniky alebo rovno na oficiálne odhalenie.

Zdroj: @evleaks via 9to5google.com