Úvod Výrobcovia HTC HTC Sense 5.5 sa objavilo na screenshotoch. Ukazujú nové funkcie

HTC Sense 5.5 sa objavilo na screenshotoch. Ukazujú nové funkcie

0

Už je to 7 mesiacov, čo bolo predstavené HTC Sense 5.0 a nová verzia je „na spadnutie“, čo potvrdzujú aj novo uniknuté screenshoty. Tie zobrazujú užívateľské prostredie HTC Sensse 5.5 so zmenami a vylepšeniami, ktoré prinesie.

Služba blinkfeed uzrela svetlo sveta spolu s HTC Sense 5.0, no jej užívatelia nikdy nedostali možnosť ju vypnúť. To by sa však mala zmeniť prichádzajúca verzia Sense 5.5, no okrem možnosti vypnúť a zapnúť Blinkfeed by nová verzia mala vniesť do tejto služby nové témy a dokonca aj možnosť si do nej pridať témy vlastné.

htc-sense-5-5-1 htc-sense-5-5-camera htc-sense-5-5-qs

Ďalej HTC Sense 5.5 pridá do svojich smatfónov panel s rýchlymi nastevniami, ktoré si môže každý naaranžovať a poskladať podľa vlastných predstáv a potrieb.

Z tých menších zmien môžem spomenúť ešte to, že Sense 5.5 príde s vylepšenými funkciamimi klávesnice, ktorú doplní novými emotikonami. Fotoaparát by tiež mal disponovať funkciami, ako sú dvojité snímanie („dual capture“) a panorama+. Aktualizácia tiež príde s malými zmenami aj pre budík, úložisko a stávajúci panel aplikácií.

htc-sense-5-5-keyboard htc-sense-5-5-blinkfeed

Dátum vydania ešte nie je známy, no podľa všetkého sa viac dozvieme už v blízkej budúcnosti.

Zdroj: Android-Revolution-HD via GSMArena
Foto: Android-Revolution-HD