Úvod Smartphony Dohady Galaxy S5 bude nakoniec z plastu, zadný kryt bude plastová imitácia kože

Galaxy S5 bude nakoniec z plastu, zadný kryt bude plastová imitácia kože

27

Samsung už určite tvrdo pracuje na novej sérii svojej vlajkovej lode, Galaxy S5. Tento fakt rozprúdil vody špekulácií, z ktorých za najnovšou stoja redaktori servera GalaxyS5Info.

Tí tvrdia, že najnovší smartfón od Samsungu nebude mať kovové telo. Namiesto toho Samsung použije plast, zatiaľ čo zadný kryt bude pripomínať kožu, podobne ako tomu je pri Galaxy Note 3. Tieto dohady však odporujú špekuláciám, ktoré sa internetom preháňali doteraz. Tie totiž tvrdili, že Galaxy S5 určite ponúkne kovový dizajn.

Aj napriek tomu, že zdroj týchto informácií nie je úplne známy a nenesie veľkú dávku reputácie, vôbec by nás neprekvapilo, ak by to bola pravda. Samsung je pravdepodobne presvedčený o tom, že imitácia kože je pekným medzistupienkom medzi plastovým a kovovým telom.

Okrem toho treba dodať, že Samsung len teraz finišuje prípravy na spustenie výroby kovových konštrukcií pre svoje zariadenia. To znamená, že kovový dizajn možno uvidíme až pri rade Galaxy Note. Je však pravdepodobné, že prvý skutočne kovový smartfón bude Galaxy F.

Aký názor na to máte vy? Nebude Vám prekážať, že Samsung v ich vlajkovej lodi opäť použije prevažne plast?

Zdroj: GalaxyS5Info via SamMobile