Úvod Novinky Aplikácie Cover: Nová, inteligentná uzamykacia obrazovka

Cover: Nová, inteligentná uzamykacia obrazovka

6

Schopnosť prispôsobiť si uzamykaciu obrazovku na svojom smartfóne Vám ponúkajú buď štandardné nastavenia od výrobcu alebo aplikácie tretích strán z Google Play Store. Zväčša sa však jedná iba o umiestnenie skratiek alebo zmenu vzhľadu a estetiky lockscreenu.

Aplikácia Cover to má zmeniť. Jej vývojári sa snažili vytvoriť naozaj inteligentnú uzamykaciu obrazovku, ktorá Vám hladko umožní okamžite pristupovať  k aplikáciam, ktoré práve potrebujete.

Cover-lockscreen-app-1-640x391Všetko je samozrejme plne konfigurovateľné, pričom napríklad v režime „ráno“ budete mať k dispozícii aplikáciu počasia, správ a podobne na jeden ťah.

Pri pripojení slúchadiel sa ponuka aplikácií opäť zmení na tie potrebné, no samozrejme je možné okamžite prepínať aj medzi ostatnými. Navyše aplikácia ponúka automatické zmeny režimov, pozadí, vyzváňacích tónov, automatické pripojenie k Wi-Fi a v neposlednom rade užívateľsky príjemný dizajn.

Aplikácia Cover tak výrazne zmenšuje priepasť medzi launcherom smartfónu a jeho uzamykacou obrazovkou.

Aplikácia však nie je štandardne k dispozícii, do Play Store príde čoskoro a dostanete sa k nej iba na pozvánku. Ak sa chcete postaviť do fronty, navštívte tento odkaz, zadajte svoj mail, model smartfónu a čakajte.

Dúfame, že sa nám podarí aplikáciu vyskúšať čo najskôr a zatiaľ sa môžete navnadiť promo videom.

[fve]http://youtu.be/chUtv1kWIg8[/fve]

zdroj: Phandroid