Úvod Novinky Android Prieskum: Myslia si Česi, že je Apple väčší inovátor než ostatní?

Prieskum: Myslia si Česi, že je Apple väčší inovátor než ostatní?

9

O tom, kto je väčší fanúšik ktorého výrobcu denno denne čítame v komentároch, či už na našom webe alebo na akomkoľvek inom. To viedlo spoločnosť TNS AISA k zaujímavému prieskumu, ktorý mal za úlohy zistiť, či „hejt“ v komentároch na Apple prevládal len na Android weboch alebo či má na americkú spoločnosť podobný názor väčšina.

Do ankety bolo zapojených celkom 1510 ľudí vo veku od 18 do 65 rokov. Výsledky sú viac než zaujímavé, až 69% ľudí je presvedčených o tom, že Apple nezaspal na vavrínoch, no zároveň 68% ľudí verí v to, že za cenu, ktorú za svoje produkty Apple pýta sa neoplatia.

Ďalším zaujímavým trendom je tvrdenie, že Apple aj naďalej inšpiruje zvyšok výrobcov, za ktorým stojí až 77% opýtaných, pritom 32% ľudí si myslí, že Samsung prináša najviac inovácií, no na druhej strane 41% si myslí, že je to Apple a 27% opýtaných na otázku nevedelo odpovedať. Čo sa dizajnu týka, tam je až 81% opýtaných presvedčených, že Apple produkty ponúkajú skvelý dizajn.

Zvyšok štatistík nájdete nižšie, kde okrem toho nájdete aj naše ankety, ktoré replikujú otázky z prieskumu spoločnosti TNS AISA. Na odpovedanie Vám opäť dávame 48 hodín, po ktorých anketu odstavíme a vyhlásime provizórne výsledky.

Predchádzajúca anketa odhalila, že naši čitatelia nie sú len „hejteri,“ či sa to zopakuje sa dozvieme po ukončení ankety. Ako teda vidíte najväčšiu konkurenciu k Androidu Vy?

infografika_apple

[poll id=“150″]

[poll id=“151″]

[poll id=“152″]

[poll id=“153″]

[poll id=“154″]

[poll id=“155″]

[poll id=“156″]

[poll id=“157″]

Zdroj: TNS AISA via LSA