Úvod Výrobcovia Asus ASUS oficiálne predstaví novú generáciu Android tabletu už o pár dní –...

ASUS oficiálne predstaví novú generáciu Android tabletu už o pár dní – ktorý to ale bude?

0

ASUS na svojej Facebook stránke pre fanúšikov mierne poodhalil svoje plány, ktoré hodlá uskutočniť ešte pred nadchádzajúcim podujatím IFA 2013 v Berlíne, konajúce sa už o pár dní. Zákazníci sa tak údajne môžu tešiť na ďalšiu generáciu tabletu s operačným systémom Android. Neznáma je však informácia, o aký model presne pôjde. Najväčšie šance má ale populárny Transformer.

Od 6. do 11. septembra bude v Berlíne (Nemecko) poriadne rušno. Na tento dátum je totiž naplánovaná realizácia podujatia plného spotrebiteľskej elektroniky pod názvom IFA. Množstvo známych výrobcov Android smartfónov či tabletov ukáže na podujatí svoje nové produkty, medzi ktorými bude ale podľa informácií chýbať stánok s logom ASUS, čo však hneď neznamená, že sa tam nový Android tablet neukáže.

Recenzia ASUS Transformer Pad TF300T

Oficiálne predstavenie novej generácie zatiaľ neznámeho Android tabletu sa predpokladá ešte pred začiatkom IFA, no záujemcovia budú mať pravdepodobne možnosť priameho kontaktu až na podujatí v Berlíne, kde by mal byť čerstvý kúsok vystavený. Nezostáva nám teda nič iné, ako si poctivo počkať ešte pár dní na úplne odhalenie tajomstva.

Kto sa teší? Čo od novej generácie Android tabletu od ASUS-u očakávate? Dajte nám vedieť do komentárov.

Zdroj: facebook.com via engadget.com