Úvod Novinky Konkurencia Apple fanúšikov zastihol tajfún pri čakaní na nový iPhone pred japonským obchodom

Apple fanúšikov zastihol tajfún pri čakaní na nový iPhone pred japonským obchodom

29

Niekoľko verných fanúšikov smartfónov s logom nahryznutého jabĺčka navštívila pri niekoľko-dňovom čakaní v rade pred Apple obchodom v Japonsku nepríjemná kombinácia dáždu a silného vetra (zjednodušene tajfún). Svoje statočné odhodlanie však nezahodili a ukázali, ako má vyzerať skutočná láska k spotrebnému zariadeniu. Americký gigant totižto pre nedávnom predstavil nové smartfóny – iPhone 5S a iPhone 5C.

[fve]http://youtu.be/SEBVjK7x2Iw[/fve]

Teraz ruku na srdce a úprimne – vedel by niekto z Vás čakať niekoľko dní pred obchodom na začiatok predaja len preto, aby si mohol medzi prvými zakúpiť čerstvo predstavený smartfón? Ja osobne teda nie. Pre niektorých milovníkov Apple produktov to ale nie je vôbec žiadny problém. Medzi ukážkové exempláre patrí aj tento pánko z Japonska, ktorý zverejňuje zážitky z 10-dňového čakania na svoj Twitter profil.

Čakanie v rade na nový iPhone 5s či iPhone 5C je populárne dokonca i v Spojených štátoch (USA). Tam si to zopár ľudí taktiež „užíva“ pred Apple obchodom v New York-u. Viac pikantných a vtipných informácií na spríjemnenie dňa nájdete v našom staršom článku „Zúfalí američania už čakajú pred predajňou Apple, iPhone 5S chcú ako prví“ alebo v článku s názvom „Jimmy Kimmel presvedčil Američanov, že iPad mini je nový iPhone 5S [Video]„.

Zdroj: cultofmac.com
Foto: youtube.com
Video: youtube.com