Úvod Novinky Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 51.

Piatková porcia Android aplikácií 51.

2

Posledný augustový piatok so sebou prináša aj nejakú tu aplikáciu a hru v našom pravidelnom príspevku. Konkrétne v ňom nájdete aplikáciu na zľavy, zaujímavý hudobný prehrávač, nový file manager, nákupný zoznam či skvelú aplikáciu na úpravu fotiek.

Z hier určite zaujmú Šmolkovia určený pre vaše malé ratolesti či súrodencov, klasika Míny, menej známy ale obľúbený Mahjong, hrdinské bitky alebo tanková vojna.

Pekný víkend!

 

Zľavoid

Výber_013

 

Keď sa aj Vy kde-tu necháte zlákať na niektorú z ponúk zľavových portálov, dobre padne aplikácia, ktorá ich všetky prelúska a zľavy pekne agreguje. Taký wellness pre dvoch za polovičnú cenu predsa nemusí byť na zahodenie.

[app]org.androworks.zlavoid[/app]

 

Grocery List

[fve]http://youtu.be/qRuOFBeJD-k[/fve]

Obchodom sa pravdepodobne nikto z nás nevyhne a tým s potravinami obzvlášť. Prísť domov a zistiť, že ste zabudli kúpiť polovicu vecí, ktoré ste chceli je viac menej bežné a tomuto zabráni aplikácia v štýle nákupného zoznamu. Jej užívateľské prostredie je intuitívne, ponúka zaujímavé možnosti a nezabudnite. Kúpte mi koláč!

[app]com.buymeapie.bmap[/app]

 

Shuttle Music Player

Výber_014

Hovorí sa, že hudba okrem iného lieči, no pre jej interpretáciu potrebujete aj kvalitný prehrávač. Shuttle Music je jednoduchá, intuitívna aplikácia na prehrávanie hudby inšpirovaná obľúbeným „googlovským“ Holo dizajnom. Tvorba zoznamu skladieb, vyhľadávanie…všetky štandardné funkcie prehrávač obsahuje.

[app]another.music.player[/app]

 

Repix

[fve]http://youtu.be/lU1cwUnMSpM[/fve]

Repix je úžasný a intuitívny nástroj na úpravu fotiek. Všetky pomôcky a efekty sú na dosah ruky a parádne kreácie prebiehajú priamo v reálnom čase. Kreativita nemá hraníc a odporúčame video vyššie.

[app]it.repix.android[/app]

Sliding Explorer

Výber_015

File manager je povinnou výbavou každého Android zariadenia. Tento patrí medzi novinky v Play Store a vyznačuje sa obvyklými funkciami prehliadania, kopírovania a presúvania. Má prehľadný a čistý dizajn čo je v súčasnosti vítané, takže prečo ho nevyskúšať.

[app]com.ballerapps.slidingexplorer[/app]

MineZone

[fve]http://youtu.be/0z-lpj6dj14[/fve]

Jedna z mála dobrých vecí vo MS Windows bola hra míny. MineZone pre Android sa riadi rovnakými pravidlami a keďže si každý užívateľ Windows-u mínami prešiel, ďalej netreba vysvetľovať.

[app]varoid.minezone[/app]

 

Šmolkovia2

Výber_016Máte malé deti či poprípade súrodencov? Určite poznajú populárnych šmolkov a radosť im spraví jednoduchá „skákacia“ hra práve s týmito postavičkami, ktorá vznikla v spolupráci so známym obchodným reťazcom.

[app]air.sk.buckleup.smolkohra[/app]

He-Man

[fve]http://youtu.be/WWB3ZG4Icl0[/fve]

Epické bitky, masívne útoky a hrdinské postavy vesmíru. Za 0,74€ získate dosť návykovú hru v retro grafike, 27 levelov, možnosti vylepšenia, boj s krvilačnými bossmi a ďalšie dobroty.

[app]com.chillingo.heman.android.ajagplay[/app]

 

Mahjong 2

[fve]http://youtu.be/ki7wG6Yv51M[/fve]

Hra Mahjong nie je v našich končinách až tak známa, no jej pravidlá su jednoduché a razom a z toho stane návyková/oddychová záležitosť. Táto konkrétne ponúka veľmi príjemnú grafiku, hudbu a intuitívne ovládanie.

[app]com.magmamobile.game.Mahjong2[/app]

 

TANK WAR 2013

[fve]http://youtu.be/KqrURX8SkC0[/fve]

Tank War 2013 je veľkolepá vojnov hra, kde sa vývojári snažili oživiť hrdinské vojnové scény a realistické efekty. Hra má plynulú a krásnu grafiku, zaujímavé možnosti a jedná sa o jednu z najlepších tankových hier pre Android vôbec.

[app]com.tk.dmfmdk.free.fengaj[/app]

zdroj: Play Store