Úvod Výrobcovia Motorola Lacná verzia Motorola Moto X, vyrobená v Ázii bude dostupná aj v...

Lacná verzia Motorola Moto X, vyrobená v Ázii bude dostupná aj v Európe

1

Pri predstavení nového smartphonu, Motorola Moto X nám výrobca, ako aj samotný Google dali jasne najavo, že smartfón, ktorý si viete prispôsobiť podľa seba je určený len pre americké trhy. Európa, Ázia, či Austrália, tak obišli len s dlhým nosom.

Spoločnosť však jemne naznačila, že príbeh s Moto X nekončí. Potvrdili totiž, že momentálne sa zaoberajú extrémne nízkym počtom zariadení a že s produktom Moto X neskončili. Okrem iného spomenuli, že smarfónov pod $200 momentálne veľa nie je a preto by chceli túto kategóriu oživiť svojim výtvorom.

Znamená to teda, že Motorola sa pravdepodobne chytí vyhypovanej značky Moto X, podobne ako to HTC spravil s „One,“ či Samsung s „Galaxy S.“

Phones with wooden backs on them rest in a display at a launch event for Motorola's new Moto X phone in New York

Lacnejšia verzia Moto X bude takmer určite vyrobená v Ázii, kde sa vyrába aj zvyšok ziariadení, ktoré v Motorole navrhli. Rozlúčiť sa pravdepodobne môžeme aj s možnosťou prispôsobenia telefónu podľa seba.

Celkom ma však mrzí, že obrovské tešenie sa na telefón, ku ktorému konečne priložil ruku aj Google neopustí pevninu za veľkou mlákou. Momentálne nám neostáva nič iné, len čakať na to, čo k tomu povie samotná Motorola.

Zdroj: AndroidPolice