Úvod Výrobcovia HTC HTC Desire 200 prichádza na pulty slovenských predajní. Odporúčaná cena je 159...

HTC Desire 200 prichádza na pulty slovenských predajní. Odporúčaná cena je 159 € [Aktualizované]

3

Android smartfón HTC Desire 200, ktorý sa radí so špecifikáciami a cenou do nižšej kategórie, by mal byť už v priebehu tohto leta dostupný pre spotrebiteľov na Slovensku v ponuke mobilných operátorov a obchodov. Spoločnosť HTC štartuje tento týždeň jeho predaj na slovenskom trhu.

HTC Desire 200 disponuje 1-jadrovým procesorom Snapdragon S1, menším 3.5-palcovým displejom a 5 MPx hlavným fotoaparátom. Viac informácií a detailov ponúkne text z tlačovej správy nižšie.

Tlačová správa

Bratislava, 2. júl 2013 – Spoločnosť HTC odštartuje tento týždeň na Slovensku predaj smartfónu HTC Desire 200. Telefón je vybavený jednojadrovým procesorom Snapdragon S1 s taktom 1GHz, operačným systémom Android a užívateľskou nadstavbou Sense. HTC Desire 200 patrí do kategórie strednej triedy. Odporúčaná cena telefónu je 159 eur. V ponuke mobilných operátorov a vo voľnom predaji  sa objaví počas leta.

G2 black Perspective Right

Novinka disponuje 3,5 palcovým LCD displejom a má integrovaný systém Beats Audio ™ pre výbornú kvalitu posluchu. HTC Desire 200 je vybavený 5 megapixelovým fotoaparátom s funkciou rozoznávania tváre a úsmevu, rýchlym a zároveň ľahkým prezeraním internetu a kompaktným dizajnom. Smartfón beží na systéme Android a je vybavený programom Data Manager pre sledovanie aktuálneho objemu odoslaných aj prijatých dát. Na ukladanie dát do telefónu slúži interná pamäť o veľkosti 4GB, ktorú je možné ďalej rozšíriť pomocou MicroSD karty o ďalších 32GB.

Pocíťte hudbu tak, ako to autor zamýšľal

Kombinácia Beats Audio s prémiovými slúchadlami HTC prináša štúdiovú kvalitu zvuku do mobilu. Hudba, hry a videoklipy ožívajú vďaka hlbším basom a ostrejšiemu zvuku spevu, takže používateľ má pocit, ako by bol v štúdiu alebo v centre diania, či už sedí vo vlaku alebo v kaviarni.

Technické špecifikácie

  • Operačný systém Android 4 (Ice Cream Sandwich)
  • Procesor Snapdragon S1 (1 Ghz)
  • 3,5 palcový LCD displej
  • 4 GB interná pamäť, rozšíriteľná pomocou microSD karty
  • 5 megapixelový fotoaparát
  • Vylepšená kvalita zvuku s technológiou Beats Audio, ktorá so slúchadlami Beats zaručuje plný rozsah počuteľného zvukového pásma
Zdroj: tlačová správa