Úvod Novinky Hry Madfinger láka na zombie masaker Dead Trigger 2

[Video] Madfinger láka na zombie masaker Dead Trigger 2

0

Hororová hra z dielne vývojárskeho štúdia Madfinger s názvom Dead Trigger sa medzi Android hráčmi tešila veľkej obľube a to rovno z dvoch dôvodov. Tegra 3 edícia hry ponúkala naozaj pôsobivú grafiku so všetkým čo k tomu patrí a druhým dôvodom bola bezpochyby cena.

Zo začiatku autori pýtali za hru 1 dolár čo je naozaj smiešne, no nakoniec ponúkali hru bezplatne. Podľa ich vyjadrení z minulosti bolo z jedným z dôvodov zníženia ceny „pirátstvo“, kedy ľudia pri sťahovaní hry obchádzali Play Store.

Pomaly ale isto sa schyľuje k finalizácii druhého pokračovania tejto hry a tešiť sa môžeme na rozsiahlejšie misie a vylepšenia po všetkých stránkach. Hra na Tegra 4 zariadení vyzerá skvele od fyziky, cez samotnú grafiku, vegetáciu, odrazy vo vode a podobne, pričom intuitívnejšie ovládanie umocní zážitok z hrania.


bb

Vývojári dokonca hovoria o interakcii s inými hráčmi čo zdá sa, bude nevyhnutné aby ste prežili vo svete „živých mrtvol“. Hra je pripravená na vydanie koncom leta, takže si ešte nejaký ten piatok počkáme.

Pozrieť si môžeme zatiaľ malú ochutnávku z hry na zariadení NVIDIA Project SHIELD.

[fve]http://youtu.be/QnmYZ6uXe6w[/fve]

zdroj: androidauthority.com