Úvod Hry Superman prichádza: Hra Man Of Steel bude pre Android dostupná už od...

Superman prichádza: Hra Man Of Steel bude pre Android dostupná už od 14. júna

0

Netrpezlivo čakáte na filmovú premiéru populárneho Supermana, ktorá bude v kinách už tento mesiac? Máme potom pre vás ďalšiu skvelú správu, tento megahrdina sa totižto od 14. júna objaví aj v obchode Google Play, a to konkrétne v originálnej Android hre s identickým názvom Man Of Steel. 

O vývoj Android hry Man Of Steel sa postaralo Phosphor Game Studio. Hráči si v nej budú môcť vybrať medzi dvomi hernými módmi, klasickým príbehom, kde pôjde o zachránenie planéty Zem od jej deštrukcie zo strany zlých síl, a „Survival“ módom, v ktorom sa bude musieť hráč virtuálne vysporiadať s čoraz silnejšími hordami nepriateľov, no a za ich likvidáciu bude samozrejme dostávať body, aby sa mohol pred priateľmi biť do hrude, aký je on veľký Superman.

Cena za hru by sa mala pohybovať približne okolo 5 amerických dolárov (4.99 $), čo je asi 3.7 Euro, ak samozrejme nebude zmenená len mena a cena za Man Of Steel zostane v každej krajine rovnaká. Dátum premiéry filmu si môžete pozrieť na web stránke imdb.com.

K samotnej hre Man Of Steel bol už zverejnený aj trailer, ktorý poodhaľuje záhadné rúško. Nechýba jej množstvo akcie, dych-berúce efekty, pekné grafické spracovanie a prešpekulovaný spôsob hrania. No, dosť bolo ale kecania, viac praktického infa nájdete vo videu nižšie.

 

[youtube]_6DIaa-0YJk[/youtube]

Zdroj: youtube.comandroidpolice.com
Video, obrázok: youtube.com