Úvod Novinky Aplikácie Zoznam noviniek, ktoré Google predstavil a odkazy na to, kde ich stiahnuť

Zoznam noviniek, ktoré Google predstavil a odkazy na to, kde ich stiahnuť

0

Google nás včera na tri a pol hodinovej udalosti, ktorú vysielal naživo zavalil ohromným množstvom noviniek. Nová služba pre milovníkov hudby, ktorá sa pokúsi konkurovať službe ako napríklad Spotify, či Rdio, obrovskú aktualizáciu Google Maps a novú platformu pre komunikáciu v podobe Google Hangouts.

Nižšie nájdete zoznam všetkého, čo sa dá stiahnuť a čo si môžete začať užívať už dnes.

Google Play Music All Access

hudba

Aj napriek tomu, že sa to až tak netýka Slovenska, išlo o veľkú novinku, ktorá prináša platené predplatné do Google Play Music. Po zaplatení $10 na mesiac (30 dňová skúšobná doba zadarmo) budete mať prístup k všetkej „známej“ hudbe, ktorá sa okrem iného nachádza ja na Google Play. Spolu s novou službou predstavili aj novú aplikáciu. Ak náhodou žijete mimo Slovenska, určite ju oceníte.

Download: Web, Google Play

Hangouts

[fve]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XkpjZ7oA_Qg[/fve]

Hangouts je nová cross-platformová služba pre komunikáciu. Ide o samostatnú aplikáciu, ktorá nahrádza Google Talk a snaží sa konkurovať službe ako napríklad iMessage. Chatovať môžete s niekoľkými ľuďmi naraz, posielať si fotografie, videá, či dokonca spustiť videochat. Čo je na tom najlepšie je fakt, že všetko je zosynchronizované so zvyškom Vašich zariadení pomocou serverov Google.

Download: Google Play, Chrome obchod, Apple App Store

Google Now

googlenow

Zaujímavá služba od Google (ktorá zatiaľ celkom nefunguje v slovenčine), ktorá Vám ponúkne odpovede ešte predtým, než sa spýtate otázku. Novinkou sú upozornenia, ako napríklad „Pripomeň mi vyniesť kôš, keď sa vrátim domov.“

Download: Google Play

Zvyšok noviniek

  • Celkovo sme si stiahli už 48 miliárd aplikácií, každý mesiac sa stiahne približne 2.5 miliardy aplikácií
  • Google predstavil niekoľko zaujímavých noviniek pre vývojárov, vrátane alpha a beta testovania ich aplikácií, nový program Android Studio, nastavenia a pokrok v hre, ktoré sa ukladajú na cloud a novú sekciu na Google Play venovanú vzdelávaniu.
  • Google+ dostal 41 noviniek, vrátanie niekoľko-stĺpcového zobrazenia, ktoré sa prispôsobí rôznym rozlíšeniam.
  • Obrovskou novinkou bolo predstavenie novej verzie Google Maps na všetkých zariadeniach a desktope. Ak by ste sa chceli prihlásiť do testovania skúšobnej verzie, navštívte tento odkaz.
Zdroj: CoA