Úvod Hry Dungeon Hunter 4 od Gameloft už dostupný na Google Play. A zadarmo.

Dungeon Hunter 4 od Gameloft už dostupný na Google Play. A zadarmo.

0

Ak ste sériu hier Dungeon Hunter ešte nevyskúšali, teraz nastala perfektná príležitosť to zmeniť. Dungeon Hunter má na Androide dlhú históriu. Pamätám si, keď som prvý diel hrával ešte na HTC Desire. Tretí diel Dungeon Hunter priniesol freemium model, ktorý sa vývojárom nesmierne podaril (dostal 4.5 hviezdičkové hodnotenie zo 100,000 hodnotení). Dnes sa na Google Play dostalo jeho pokračovanie, Dungeon Hunter 4.

1 2

Čo sa týka grafickej stránky, tam veľký rozdiel v porovnaní DH3 nepoznať, no ani to nie je nutné, keďže na to, že sa jedná o hru pre mobily vyzerajú úžasne. Okrem toho musí Vaše zariadenie spracovať chovanie sa niekoľkých postavičiek naraz, čo je pri mobilných hrách celkom nezvyčajné. Dungeon Hunter 4 ponúka štyri triedy postavičiek, multiplayer v co-op aréne, PVP multiplayer a team deathmatch.

3 4 5

Chýbať samozrejme nemôže ani rozsiahla single playerová kampaň. Prvé hodnotenia hry sú tak ako hodnotenia predchádzajúcej verzie celkom vysoké, no vývojári sa nevyhli ani kritike voči in-app nákupom. Pre hru budete potrebovať približne 1GB voľného miesta, takže sa pripravte na inštaláciu cez Wi-Fi. Nižšie nájdete odkaz, ktorý Vás zavedie priamo k novinke.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftD4HM[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice