Úvod Hry Aplikácia Zombies, Run! aktualizovaná na verziu 2.0

Aplikácia Zombies, Run! aktualizovaná na verziu 2.0

2

Len málo vecí ma dokáže prinútiť k tomu aby som aby som utekal ako o život, no Zombie apokalypsa je rozhodne jedna z nich. Aplikácia Zombies, Run! dokáže nasimulovať presne takýto scenár a po starých epizódach, ktoré sa už len opakovali dookola prináša štúdio Six to Start verziu 2.0. Fanúšikovia tejto fitness hry netrpezlivo očakávali jej ďalšiu aktualizáciu a dnes sa jej konečne dočkali.

Tí z Vás, ktorí majú túto aplikáciu kúpenú si všimnú, že aktualizácia prináša vylepšené užívateľské rozhranie a sedem nových misií. Aby hra nezapadla prachom, vývojári sa rozhodli každý týždeň vydať jednu epizódu. Verím, že Vás neprekvapí, že ak chcete dostať každý týždeň nové misie, budete si musieť priplatiť. Ceny však nie sú prehnané:

  • Sezónny lístok – 40 misií z 2. sezóny (momentálne $1,99 – 50% akcia)
  • Bočné úlohy – 20 bočných úloh (momentálne $2,99 – 50% akcia)
  • Všetko dokopy – Všetko rozpísané vyššie (momentálne $4,59 – 50% akcia)

Aby vývojári poriadne oslávili predstavenie novej verzie, rozhodli sa hru predávať za polovičnú cenu. Zombies, Run! si teraz môžete uchmatnúť za €3,40!

1 2 3 4

[fve]http://youtu.be/xlRgBvYFxTo[/fve]

Aktualizácia: Vyzerá to tak, že nová verzia má problémy, vymazáva pokrok v hre a na niektorých zariadeniach sa ani nezapne. Odporúčame teda aby ste počkali na opravu, na ktorej už vývojári usilovne pracujú.

[app]com.sixtostart.zombiesrun[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice