Úvod Novinky Hry Tip na hru: Ravensword – Shadowlands

Tip na hru: Ravensword – Shadowlands

1

Krásna grafika, obrovský virtuálny svet, množstvo pútavých príbehov, ostré meče a nebezpečné šípy, mega porcia akcie a adrenalínu, aj takto by sa dala definovať Android hra s názvom Ravensword: Shadowlands od vývojárskeho štúdia Crescent Moon Games, stojacim aj za Android hrou Aralon: Sword and Shadow.

Pri Ravensword: Shadowlands sa dobre zabavia najmä milovníci RPGčiek. Tá by mala ponúknuť nadštandardnú kvalitu od konkurencie v obchode Google Play, hru som však zatiaľ osobne neotestoval, no prvé dojmy z obrázkov a videí vo mne zanechali obrovskú chuť napísať aspoň krátky tip, ak by sa niekto náhodou plánoval nudiť cez prvý jarný víkend.

 

V hre Ravensword: Shadowlands dostanete za úlohu vyriešiť záhadu v kráľovstve Tyreas. Okrem toho, počas pútavého príbehu, budete zbierať rôzne veci, zbrane, brnenia, vylepšovať skúsenosti vašej postavy, aby ste sa mohli bez problémov postaviť proti čoraz silnejším a nebezpečnejším nepriateľom. Zaujímavosťou sú nepochybne aj rôzne prepravné prostriedky, či už vzdušné alebo pozemné a taktiež prepínanie medzi pohľadmi, čo odstráni stereotyp pri poriadnom gejmerskom maratóne.

Pre nikoho môže predstavovať pomerne vysoká cena za Android hru dosť veľkú prekážku, no ak sa rozhodnete investovať 5.37 EUR a Ravensword: Shadowlands vyskúšate, nezabudnite nám tu napísať vaše pocity, ktoré môžu ostatným Androiďákom pomôcť pri rozhodovaní.

[app]com.crescentmoongames.ravensword2[/app]

Zdroj: Google Play Store via androidauthority.com
Foto: Google Play Store
Video: YouTube via androidauthority.com