Úvod Výrobcovia HTC HTC: Samsung nám vlani „ukradol“ Burst mód, no tento rok máme navrch

HTC: Samsung nám vlani „ukradol“ Burst mód, no tento rok máme navrch

6

Šéf predaja produktov spoločnosti HTC, Jason Mackenzie, nedávno hovoril o chybných krokoch spoločnosti v minulosti a taktiež o tom, ako ich plánujú napraviť, respektíve už napravili.

htc jason mackenziePodľa jeho slov, minuloročná vlajková loď spoločnosti, model HTC One X bola predstavená v dostatočnom predstihu pred konkurenčným modelom Galaxy S3 od Samsungu s prívlastkami ako „úžasná kamera“ alebo „autentický zvuk“. Jednou z unikátnych vlastností One X zariadenia je možnosť zachytiť až 20 snímkov v rade.

„Celé to však bolo príliš nejasné a neefektívne sme prezentovali dané vlastnosti konečným zákazníkom. Potom prišiel Samsung, jednoducho „nasal“ naše inovácie, použil ich a odprezentoval oveľa kvalitnejšie.“

Teraz je však všetko ináč. Spoločnosť HTC bude v tomto roku viac agresívna a dá si dostatočne záležať na tom, aby o jej inováciach počuli naozaj všade. Tým pádom bude mať HTC One marketingovú podporu počas celého roka a nie len pár týždňov po uvedení, ako to bolo minulý rok. Takisto HTC pristúpilo k registrovaní ochranných známok pre BlinkFeed, BoomSound a UltraPixel camera.

Minulý rok bol pre HTC dosť negatívny a uvidíme ako sa nové stratégie odzrkadlia na výsledkoch spoločnosti v roku 2013

 

zdroj: androidauthortiy.com