Úvod Smartphony Aktualizácie Na internete sa objavil Android 4.1.2 Jelly Bean pre Galaxy Ace 2

Na internete sa objavil Android 4.1.2 Jelly Bean pre Galaxy Ace 2

4

Samozrejme, Samsung Galaxy Ace 2 možno nie je high-end zariadenie, o ktorom sa píše každý jeden deň tak, ako sa zvyklo písať o Galaxy S III, no stále je to zariadenie, ktoré je extrémne populárne v mnohých krajinách, vrátane Slovenska a Česka. Je teda veľmi dobré sledovať vývoj situácie okolo jeho aktualizácie na Android 4.1.2 Jelly Bean, ktorá by ho posunula na rovnakú softwarovú úroveň, na ktorej sa pohybuje spomínaný Galaxy S III, či Note II.

Okolo Galaxy Ace 2 a jeho aktualizácii sa špekuluje už dlho. Podľa všetkého bude Samsung aktualizáciu na Android 4.1.2 rozposielať už v nasledujúcich týždňoch. Prvou krajinou, ktorá by mala dostať aktualizáciu je Ukrajina.

Tí z Vás (áno, pozerám sa na Vás notorickí flashovači) si však túto pred-oficiálnu ROM môžete vyskúšať už dnes a to vďaka redaktorom SamMobile, ktorým sa podarilo získať čerstvú verziu zo 17. februára.

galaxyace2 galaxyace22

Dávajte si však pozor, keďže SamMobile nešpecifikoval, či ide o stabilnú verziu a či je vhodná pre každodenné používanie. Aktualizácia však prináša všetky novinky, na ktoré sme už zvyknutí z Galaxy S III a teda vylepšené Nature UX rozhranie, Google Now a samozrejme projekt Butter. Ak by ste chceli ROM vyskúšať, stiahnuť si ju môžete z tohto odkazu.

Zdroj: SamMobile via AndroidAuthority