Úvod Smartphony Dohady Je toto čierna verzia HTC One?

Je toto čierna verzia HTC One?

3

htconeciernaV posledných dňoch sme sa o HTC One dozvedeli niekoľko veľmi dôležitých informácií, ako napríklad fakt, že jeho kovové telo príde v dvoch farebných variáciách a to v bielo-striebornej a tmavšej verzii, s dvoma prednými reproduktormi a cenou, ktorá by sa mala pohybovať na úrovni €600.

Dnes nás UnwiredView poctil samotným obrázkom tmavej verzie. Ísť by malo o render predajného kusu, keďže obrázky, ktoré sme videli doteraz poukazovali na zariadenie s plastovým telom.

To, na čo sa pozeráte je však úplne iná šálka kávy. Celkový pomer displeja k prednej ploche je úžasný a samozrejme nesmú chýbať ani spomínané reproduktory, jeden hore a druhý dole.

Užívateľské prostredie je minimalistické, čo platí aj o počasí, ktoré bolo spomínané už niekoľkokrát v rôznych uniknutých fotkách a obrázkoch. Ako by sme už čakali, toto užívateľské rozhranie sa bude volať HTC Sense 5.0.

Z obrázku nie je jasné, či nakoniec pôjde o polykarbonátové telo alebo o kov, no utorok už nie je ďaleko a tak sa už čoskoro dozvieme všetky informácie, po ktorých už dlhé mesiace tak bažíme.

Zdroj: UnwiredView via PhoneArena