Úvod Zaujímavosti Instagram: Pozrite si nové fotografie aj cez webový prehliadač vo vašom PC

Instagram: Pozrite si nové fotografie aj cez webový prehliadač vo vašom PC

0

Populárna foto-sociálna sieť Instagram, ktorá umožňovala prístup k novým fotkám od ľudí, ktorých nasledujete, len prostredníctvom aplikácie určenej pre smartfóny, či tablety, rozšírila možnosť čekovať nové zábery aj cez web. Takže sa stačí na adrese Instagram.com prihlásiť do vášho profilu a môžete už veselo listovať v čerstvých novinkách bez potreby použitia špeciálnej Instagram aplikácie vo vašom Android zariadení.

Tip: Fotku lajknete dvojitým kliknutím priamo na ňu

Doteraz bolo možné cez web prezerať len fotky priamo v profile užívateľa, no nová možnosť tak pomaličky robí z obľúbeného Instagramu niečo väčšie, ako sme boli zvyknutí. Tento krok je veľmi priaznivý najmä v tom, že nemusíte pri sedení za PC neustále otvárať aplikáciu v smartfóne alebo v tablete, ak sa chcete pozrieť nové fotografie.

Nahrávanie fotiek cez web však nie je stále prístupne, pokazilo by to zrejme cieľ vývojárov. Uvidíme teda, čo si tvorcovia Instagramu pripravia do budúcnosti a či sa vôbec ešte budú držať primárneho zamerania poskytovať priestor len pre kreativitu majiteľov mobilných zariadení.

[app]com.instagram.android[/app]

Zdroj: blog.instagram.com via CultOfAndroid.com, Google Play Store
Foto: Instagram.com