Úvod Výrobcovia HTC HTC One: Prvý benchmark ukazuje úžasné skóre

HTC One: Prvý benchmark ukazuje úžasné skóre

3

Fanúšikovia HTC mali včera sviatok, keďže taiwanský výrobca predstavil novú vlajkovú loď pre prvú polovicu 2013, HTC One. Ide o technologický poklad, ktorý v sebe skrýva štvor-jadrový procesor Snapdragon 600, 2GB RAM a všetky informácie zobrazuje na 4.7 palcovom Full HD displeji. Pridajte si k tomu UltraPixel fotoaparát, nový minimalistický HTC Sense 5.0 a Android 4.1.2 Jelly Bean a máte (až na tú zastaralú verziu Jelly Bean) perfektné zariadenie.

Redaktor webu AndroidCommunity, Cory Gunther sa včera vybral na predstavenie HTC One, kde poriadne otestoval nový procesor Snapdragon 600. Výkonný procesor prehnal cez jednu z najznámejších benchmarkových aplikácií, Quadrant, kde zariadenie skórovalo úžasných 12,417 bodov, čo je najväčšie skóre, ktoré sme doteraz videli.

htconeantutu

Aby som Vám to dal do perspektívy, americká verzia HTC One X dosiahla 4,500 bodov, zatiaľ čo LG Optimus G ani Nexus 4 so Snapdragon S4 Pro sa nepodarilo preliezť cez 7,000 bodov. Ani pretaktovaná verzia Tegra 3 až na nebezpečnú rýchlosť nedosiahla viac než 8,400 bodov. K celkovému výsledku samozrejme pridáva aj 2GB RAM a najnovší grafický čip Adreno 320, no tak či tak ide o trojnásobný výsledok toho, čo sme tu mali minulý rok. Myslím, že v tomto smere sa to HTC podarilo na výbornú.

[app]com.aurorasoftworks.quadrant.ui.standard[/app]

Koľko bodov dosiahne v Quadrant Vaše zariadenie?

Zdroj: AndroidCommunity