Úvod Výrobcovia HTC HTC One: Na internet sa dostali nové obrázky s vysokým rozlíšením, len...

HTC One: Na internet sa dostali nové obrázky s vysokým rozlíšením, len pár hodín pred pred predstavením

2

Nižšie sa pozeráte na obrázok zariadenia určený pre novinárov, ktoré bude predstavené približne o šesť hodín. Ak ste v Androide noví a netušíte o čo sa jedná, HTC One bude novou vlajkovou loďou taiwanského výrobcu pre prvú polovicu 2013. Zariadenie by malo disponovať 4.7 palcovým 1080p displejom, štvor-jadrovým procesorom Snapdragon 600 o takte 1.7GHz, 2GB RAM, 13MPx (ultrapixel) fotoaparát a malinkú 2,300mAh baterku.

htchires

Pre plnú veľkosť kliknite na obrázok

Obrázok pochádza s francúzskeho webu NoWhereElse a vyzerá autenticky. Server NoWhereElse už niekoľkokrát v minulosti dokázal podať pravdivé a presné informácie o pripravovaných zariadeniach.

Predtým ako si začnete počítať peniaze, ktoré budete chcieť investovať do HTC One si však poďme zrekapitulovať ako to HTC vlastne robí. Vo februári 2012 bol predstavený HTC One X. O osem mesiacov na to predstavili HTC One X+. Dva mesiace na to predstavili HTC Butterfly. To sú tri high-end vlajkové lode v intervale kratšom než jeden rok. Ako dlho teda vydrží HTC One? Budete o pol roka smutní z toho, že ste za neho „vysolili“ 600 eur? To už necháme na Vás.

Zdroj: NowhereElse via AndroidAuthority