Úvod Novinky Hry Oil Rush prinesie rozsiahlu kampaň a úžasnú grafiku

[Video] Oil Rush prinesie rozsiahlu kampaň a úžasnú grafiku

0

Kým Android hry urobili za posledné dva roky obrovský skok dopredu, stále však chýba poriadne dejové prepojenie, ktoré by Vás vtiahlo do hry a grafikou sa stále ešte nemôžu rovnať novým konzolovým a PC hrám. Nová hra od Unigine s názvom Oil Rush však zvýši latku, čo sa týka grafiky ako aj hrateľnosti.

Olej Rush je strategická hra, kde hráči bojujú aby získali kontrolu nad ropnými poliami v oceáne a následne ich chránili. Dej sa koná v post apokalyptickom svete, kde je ropa nové platidlo.

Môžete si vybudovať svoju plošinu, brániť ju, alebo útočiť a získavať tak ďalšie a ďalšie. Ďalej existuje rad vylepšení, môžete odomykať nové veci a podobne. Čo sa týka už spomínanej grafiky a dejovej línie, titul vznikol ako PC hra a je to vidieť. Grafika je úžasná a bude okamžite patriť medzi to najlepšie pre Android. Najlepšie Vám to však ukáže video nižšie.

Jediné čo hra nemá je zatiaľ dátum vydania pre platformu Android a takisto sú tu dosť veľké obmedzenia vzhľadom na to, že je hra kompatibilná iba s niektorými čipovými sadami Snapdragon S4. Zatiaľ. Hru si ale môžete zahrať aj na PC, kde je k dispozícii cez Steam za sumu 19.95$.

 

[youtube]209v1hBdzCM[/youtube]

zdroj: androidauthority.com