Úvod Smartphony Dohady LG Optimus G Pro: 5 palcový Full HD high-end od LG už...

LG Optimus G Pro: 5 palcový Full HD high-end od LG už potvrdený

0

Dve kórejské tlačové agentúry, Yonhap a Aju News informovali o tom, že nová vlajková loď LG sa bude volať LG Optimus G Pro. Spomenuté zariadenie bude mať 5.5 palcový Full HD displej a na trh by sa mohlo dostať už tento kvartál. Pred pár dňami sme Vám dali vedieť pár informácií ohľadom jeho špecifikácií a dnešné novinky to len potvrdzujú.

galaxynote2-akcia

Jedným faktom však ostáva to, že nezáleží na tom, aký dobrý tento smartphone bude, aj tak si ho nikto nevšimne. Ide totiž o zariadenie, ktoré sa LG snaží na trh pretlačiť tak rýchlo ako to len ide, aby mali možnosť súperiť so Samsungom, či HTC. Nejde teda o pravého nástupcu Optimus G, na ktorého sme všetci čakali, aj napriek tomu, že príde s 1080p displejom.

Za dva mesiace sa predal len jeden milión kusov LG Optimus G, čo je vo svete smartphonov pramálo. Len si spomeňte koľko Galaxy S III sa predalo. Je jasné, že LG vie vytvoriť aj smartphone, ktorý zaujme veľa ľudí, ako Nexus 4, no na druhej strane je hanba, že tak veľmi zanedbali výrobu a že ich nevyrobili dostatok.

Dávate LG ešte šancu alebo od nich už žiaden smartphone nechcete?

Zdroje: Yonhap, Aju via AndroidAuthority