Úvod Hry ARMA Tactics: Nová hra pre Nvidia Shield

ARMA Tactics: Nová hra pre Nvidia Shield

1

Teraz, keď „hype“ okolo prvého zariadenia s Tegra 4, hracej konzoly Nvidia Shield úplne utíchol je čas povedať si niečo o hrách, ktoré si na nej budete môcť zahrať. Koniec koncov, vo svete hier je konzola len taká dobrá, koľko kvalitných hier si na nej zahráte.

Českí vývojári z vývojárskeho štúdia Bohemia Interactive údajne pracujú na mobilnej verzii úspešnej taktickej hry ARMA, ktorá by sa pre Nvidia Shield mala volať ARMA Tactics. Ide o vojenskú hru, ktorá Vám umožní ovládať Váš tím, pozostávajúci zo štyroch vojakov zo špeciálnych jednotiek. Vašou úlohou bude dokončiť niekoľko misií, ktoré sú usporiadané do príbehu.

Zatiaľ čo podobný žáner vôbec nie je nový, bude zaujímavé sledovať ako si s ním poradia tí, ktorí to vedia najlepšie. ARMA pre PC je jedným z najznámejších vojenských simulátorov a tak by to na Androide vôbec nemuselo byť na zahodenie. Som zvedavý ako vývojári využijú silu Tegra 4, ktorú skrýva Nvidia Project Shield.

Ak sa Vám ARMA Tactics páči, čakajte ju v druhom štvrťroku 2013. Je to jedna z mála hier, na ktoré upozorňuje aj samotná Nvidia. Stiahnuť si ju budete vedieť cez TegraZone a to hneď ako bude dostupná.

Zdroj: Polygon via AndroidAuthority