Úvod Konkurencia Apple Apple pracuje na troch nových modeloch iPhone pre 2013, jeden z nich...

Apple pracuje na troch nových modeloch iPhone pre 2013, jeden z nich bude 4.8 palcový

6

Z Ázie sa k nám dostala zaujímavá novinka ohľadom Apple iPhone. Zdroje z výrobného reťazca prezradili China Times, že Apple pracuje na troch nových verziách iPhone pre rok 2013. Dve z týchto verzií by sa mali na trhu objaviť v júni a tretia na jeseň. Ide však o prvotné špekulácie a preto by som ich bral so štipkou nadhľadu.

Podľa špekulácií by mal Apple tento jún predstaviť dve verzie iPhone. Prvá bude siedmou generáciou štandardného iPhone, inými slovami, pokračovanie iPhone5. Mal by sa volať iPhone 5S. Okrem toho by mal Apple predstaviť aj druhé zariadenie, no tentokrát s 4.8 palcovým displejom pod názvom Apple iPhone Math. Obe zariadenie budú disponovať 8MPx fotoaparátom, ktorý bude vyrobený Largain Precision. Apple si pre obe zariadenie údajne objednal osem miliónov objektívov.

Na jeseň by mal Apple predstaviť zariadenie ich smartphonu s 12MPx fotoaparátom. To je zatiaľ jediná špecifikácia, ktorú poznáme.

Podľa informácií, ktoré máme sa začnú jednotlivé súčiastky rozosielať už v marci a skladanie samotných zariadení začne v apríli. Skladanie bude mať na starosti Foxconn. Podľa dobre informovaného analytika Ming-Chi Kuo bude mať nový iPhone zabudovaný skener čítania odtlačkov prstu a to priamo do svojho tlačidla „Domov“.

Zdroje: ChinaTimes, BrightWare via AppleInsider, PhoneArena