Úvod Hry Prvý trailer pre pripravovanú Android hru Baldur’s Gate: Enchanced Edition je na...

Prvý trailer pre pripravovanú Android hru Baldur’s Gate: Enchanced Edition je na svete

1

Už sa stáva samozrejmosťou, že staršie ale obľúbene herné tituly z PC prichádzajú pomaličky aj pre mobilné zariadenia. Po GTA sa tak máme dočkať nakoniec aj kedysi veľkej RPG hitovky od BioWare, ktorú som osobne hrával celé moje detstvo, s názvom Baldur’s Gate: Enchanced Edition, pričom tie dve posledné slova v názve hovoria o tom, že táto verzia bude obsahovať vylepšený, resp. nový obsah oproti starej verzii.

Hra Baldur’s Gate: Enchanced Edition by mala byť dostupná na konci mesiaca November pre platformu iOS a PC, no konkrétny dátum pre Android zariadenia nebol upresnený, takže nám nezostáva nič iné, ako si ešte počkať na oficiálne informácie.

Enchanced Edition obsahuje lepšiu grafiku, nový a zároveň originálny obsah, čo poteší hráčov, ktorí Baldur’s Gate už hrali, a multiplayer umožňujíci hráčom hrať spolu medzi jednotlivými platformami, čo znamená, že si môžete Baldur’s Gate zahrať s kámošom vlastniacim iPad od Apple. Hru si zahrajú ale len majitelia tabletov, pretože na menšom displeji by to nebolo zrovna najpohodlnejšie.

Cena je stanovená na $9.99, alebo 7.70 Eur, ak sú tu ale pamätníci, tak tí určite vedia, čo táto RPG pecka obnáša, a že je veľmi, ale veľmi, návyková. Viac sa dozviete z traileru nižšie.

 

Zdroj + video + foto: YouTube, androidauthority.com