Úvod Novinky Android Google+ bol zaintegrovaný do Play Store

Google+ bol zaintegrovaný do Play Store

0

Len pred nedávnom sa na verejnosť dostala nová verzia Play Store po ktorej preskúmaní sa vývojári domnievali, že sa chystá integrácia s Google+. Mali pravdu a integrácia sa začala vo veľkom štýle a platí aj pre nás.

Zmena nastala po tom ako vývojári ostali znechutení z „fake“ komentárov, ktoré tam zanechávali často rovnakí užívatelia. Skrývanie sa za fakenickom bolo na dennom poriadku a takýmto krokom by mal Google vyhovieť naozaj každému. Google+ účet bude potrebný dokonca aj k hviezdičkovému ohodnoteniu akejkoľvek aplikácie či hry.

Všetky hodnotenia, ktoré boli odoslané pred touto integráciou boli upravené. Upravený bol hlavne názov človeka, ktorý aplikáciu hodnotil, ktorý sa zmenil na „Používateľ Google“.

Podľa poslednej pitvy nového Play Store by sme sa čo chvíľa mali dočkať možnosti zdieľať naše hodnotenie priamo na Google+. Aj keď nám zmizla anonymita, má to aj svoj úžitok a to ten, že vývojári sa budú môcť venovať zlým hodnoteniam, ktoré by inak boli napísané len zo srandy a tak zlepšiť svoju aplikáciu, či hru.

Zdroj: AndroidPolice