Úvod Novinky Aplikácie Android aplikácia Park Me Right: Car Locator. Využite rozšírenu realitu pre nájdenie...

Android aplikácia Park Me Right: Car Locator. Využite rozšírenu realitu pre nájdenie parkovacej pozície vášho automobilu

4

Android aplikácie pre naše mobilné zariadenia získavajú čoraz viac na užitočnosti vďaka výborným nápadom šikovných vývojárov, ktorí si občas dajú naozaj záležať na ich softvérových produktoch. Medzi takéto skvelé a dobre využiteľné aplikácie môžeme zaradiť aj Park Me Right: Car Locator, umožňujúcu nájsť jednoduchým spôsobom pozíciu vášho auta, ktoré je zaparkované na preplnenom parkovisku pred obchodným domom.

Android aplikácia Car Locator využíva rozšírenú realitu vďaka ktorej vám ukáže, s kombináciou kamery smartfónu, s veľkou presnosťou miesto parkovania automobilu. Stačí si len pri príchode a úspešnom zaparkovaní zapnúť aplikáciu, uložiť pozíciu a môžete ísť spokojne nakupovať bez zbytočného zaťažovania pamäti. Ak sa rozhodnete automobil nájsť, zapnete aplikáciu a zvolíte možnosť hľadania vášho parkovacieho miesta, potom už len pomaličky prejdete hlavnou kamerou smartfónu po parkovisku a na displeji uvidíte značku uloženej pozície, a ostatných zaujímavých informácií s navigáciou, parkovacieho miesta automobilu. Taktiež je možné hľadať parkovacie miesto aj použitím virtuálnej mapy.

Táto skvelá Android aplikácia sa nachádza v obchode Google Play zdarma, odkaz na stiahnutie nájdete na konci článku.

 

[app]com.parkmeright[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store