Úvod Výrobcovia LG Dizajn LG Optimus G: Aké prvky na nás čakajú?

[Video] Dizajn LG Optimus G: Aké prvky na nás čakajú?

0

LG Optimus G je jeden z najočakávanejších Android smartphonov, na ktorý sa teší nejeden človek. Je to prelomové zariadenie hlavne z toho dôvodu, že za svojou minulosťou, kde sa LG pohyboval v nižších cenových a výkonových kategóriách spravil hrubú čiaru a teraz sa s novým Optimus G bude snažiť konkurovať vlajkovým lodiam spoločností ako HTC alebo Samsung. Špecifikácie sú naozaj úžasné, 4.7 palcový true HD displej, štvorjadrový, 1.5 GHz procesor, 2 GB RAM a 13 MPx fotoaparát.

LG Optimus G bude pre kórejský trh vypustený už tento mesiac a je pravdepodobné, že pre nás ostatných ho predstavia už 19. Septembra. LG sa akoby odtrhol z reťaze a každých pár dní vypustil jedno video, v ktorých opisuje ich najnovšiu kreáciu. Medzi ich výroky sa zaradil jeden, ktorý tvrdí, že ich fotoaparát bude ten najlepší na svete spomedzi smartphonov.

Video opisuje filozofiu, ktorá stála za navrhnutím tohoto modelu. Spomenutý bol staručký LG Chocolate a LG Prada. Je to estetické dielo, ktorého predná strana bola poňatá minimalisticky s dôrazom na displej. Na zadnej strane nájdeme patentovanú technológiu nazvanú „Crystal Reflection“, ktorá telefónu dodá efekt trblietania.

Na LG Optimus G sa veľmi tešíme, konečne má potenciál postaviť sa dominantnému Galaxy S3 a One X, no finálne slovo si necháme na čas, kedy si ho budeme môcť vyskúšať naživo. Z nejakého dôvodu zablokovali vloženie videa na weby, takže kliknite sem alebo kliknite na obrázok vyššie.

Zdroj: YouTube