Úvod Hry Tip na hru: Závodný ošial s Real Racing 2

Tip na hru: Závodný ošial s Real Racing 2

1

Poznáte Grand Turismo 2? Áno, tú úžasnú automobilovú hru pre Playstation. Tak niečo podobné je aj pre Android. Volá sa to Real Racing 2.

Navonok pôsobí nenápadne, ale keď sa lepšie pozriete pod kapotu, tak zistíte že táto hra si zaslúži prívlastok „Legendary“. Grafika hry je veľmi lákavá, umelá inteligencia je podľa mňa veľmi dobre nastavená a užívateľské rozhranie je jednoduché, intuitívne. Hra sa dá ovládať rôznymi spôsobmi, napríklad tak že budete otáčať svoj mobil v smere volantu alebo iba klasicky stláčať tlačidlá.

Keď zapnete hru tak v úvode sa Vám objavia 4 voľby. Career (kariérny mód), Quick race (rýchly závod), Time trial(časovka) a Pitlane (boxy).

Career

V tomto móde začínate od prvého auta ako amatér a snažíte sa vypracovať na profíka. Postupom času ako budete vyhrávať závody tak budete potrebovať nové a nové autá, pretože závody ktorých sa budete chcieť zúčastniť budú čoraz náročnejšie na výkon áut. Začnete v Club division ako amatér neskôr vás budú čakať obtiažnosti ako State Showdown, Grand National, Pro circuit, World series. Postupne ako sa brodíte kariérou tak získavate úspechy, trofeje, prestíž a peniaze. Za peniaze si môžete kúpiť nové autíčka alebo si ich „vytuningovať“. Tu ma trochu sklamal tunning. Čakal som viac ale myslím, že radosť z tuningu auta to razantne nezníži.

Quick race

Poznáte tie chvíle kedy si poviete: „Mám 15 minút čas, čo budem robiť?“. Tak na takéto chvíle je quick race. Veľmi rýchlo sa dá vybrať mapa, počet kôl, obtiažnosť súperov a aj to či vôbec chcete súperov.

Time trial

Ak ste už prešli kariérny mód a chcete zistiť aký ste rýchli v niektorej z tratí tak toto je pre vás. Nie je nič lepšie ako pocit keď po dlhšom čase prekonáte sám seba.

Pitlane

Tu sa nachádza váš profil, garáž s autami, obchod s autami a tuning. Vo svojom profile nájdete štatistiky z hry (počet získaných trofejí, zarobené peniaze, doba hrania, …), úspechy a nastavenia hráča.

V obchode s autami sú v ponuke značky: BMW, Chevrolet, Ford, Jaguar, Lotus, McLaren, Nissan, Volkswagen a Volvo.

Hra Real Racing 2 Video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mEnYRtbNCO8&feature=youtu.be[/youtube]

Túto hru som testoval na Samsung Galaxy S 2 a funguje bez problémov.

[app]com.ea.game.realracing2_OTD_row[/app]