Úvod Hry 5 najlepších Android aplikácií posledného týždňa

5 najlepších Android aplikácií posledného týždňa

4

Končí nám naozaj plodný týždeň, v ktorom sme videli nejednu veľkú hernú pecku. Ak ste nás však nesledovali každý deň, mohli ste niektorú z nich veľmi ľahko prehliadnuť. Prečítajte si aké hry sa oplatí vyskúšať.

 

 

The Amazing Spider-man

Táto hra je presne to, čo by ste od Spiderman hry očakávali. Bojujete proti zloduchom v New Yorku a za €5,49 dostanete cez 25 misií v piatich štvrtiach NYC, výborné 3D prostredie, súboje proti hlavným postavičkám a naozaj prepracovaný systém bojovania, od blízkych súbojov až po súboje na ďiaľku.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM[/app]

Pirates of the Caribbean: Master of the Seas

Byť pirátom nieje zrovna tá najváženejšia rola, no posledná vychytávka od Disney vás zavedie práve do temných kútov pirátskeho sveta. Budete si vylepšovať svoju pirátsku loď, najímať krvilačnú posádku a útočiť na iné loďe za vidinou zbohatnutia. Popri svojej plavbe objavíte nejeden exotický ostrov a postupne sa stanete skutočným kráľom morí.

[app]com.disney.PirateWars[/app]

Sonic The Hedgehog 4 Episode II

Nikto nepochybuje o tom, že Sonic je jedna z tých nostalgických hier, ktorú si každý zamiloval ale za cenu 6,40 € si ju asi kúpi len skutočný fanúšik tohto modrého ubehaného ježka. Ostatné nemenej kvalitné high-end 3D hry môžeme po chvíľke pátrania na Play Store nájsť za oveľa prijateľnejšie ceny.

Mimochodom: Vedeli ste, že známa postavička Sonic vznikla už v roku 1993 v dielni japonských režisérov a prvé diely seriálu sa začali premietať v roku 1995?

[app]com.sega.sonic4ep2[/app]

Dead Trigger

Je rok 2012 a chamtivý politici, bankové škandály a nepriaznivá finančná situácia zapríčinila, že ľudia povstali aby túto nespravodlivú korupciu už konečne ukončili. Počkajte, stále je rok 2012 a tí najhorší ľudia, ktorí sú za túto situáciu zodpovední, už dávno ušli a teraz sa dokonca rozšíril tajomný vírus, ktorý zabil už milióny a ďalšie milióny prekonvertoval v zombíkov. Morálne víťazstvo však bolo naše, no teraz je čas poriadne sa ozbrojiť a vysrieľať pár mozočkov!

[app]com.madfingergames.deadtrigger[/app]

Final Fantasy III

Final Fantasy III je už aj na telefón? Presne! Jeho tvorba trvala presných 24 rokov, no každého obľúbená gejmerská pecka, ktorá prináša veľa zábavy a napätia sa konečne dostala aj k zelenému robotovi.

[app]com.square_enix.android_googleplay.FFIII_GP[/app]

Ktoré z týchto hier ste si stiahli vy? Ktoré sa vám páčia najviac? Dajte nám vedieť v komentároch!

[no_toc]