Úvod Hry Max Payne pre Android už 14 júna!

Max Payne pre Android už 14 júna!

0

Konečne sa dočkáme očakávaného titulu od spoločnosti Rockstar, a to už za dva dni. Teda dúfame. Dátum bol síce oficiálne potvrdený ale tak isto bol potvrdený aj termín 26. apríla, kde došlo k oneskoreniu jeden týždeň, potom dva…až do teraz.

No vyzerá to tak, že už štvrtok si budeme túto hru, ktorú sme si zatiaľ mohli dopriať len na PC a PS2 platformách, mocť zahrať aj na našich Android zariadeniach. S agentom DEA sa necháme unášať tmavým a strašidelným dejom hry len za 3 doláre a celkom slušný je aj zoznam podporovaných zariadení, ktorý v budúcnosti môže rásť.

Smartfóny:

Motorola Razr, Razr Maxx, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola DROID BIONIC, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC EVO 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, Sony Walkman Z Series Media Player.

Tablety:

Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, HTC Jetstream

[phandroid.com]