Úvod Hry Riskni Milión: Máte na to vyhrať milión?

Riskni Milión: Máte na to vyhrať milión?

1

Slovenské štúdio BINARTS dnes vydalo prerobenú verziu známej televíznej show, ktorú pozná takmer každý, Riskni milión. Vyskúšajte si svoje vedomosti v siedmych otázkach so stupňujúcou sa obtiažnosťou.

Na výber budete mať verziu zadarmo a k nej 7 otázok. Vývojári ponúkajú aj platený balíček, ktorý obsahuje až 1040 otázok a kopec zábavy. V príprave sú už aj ďalšie verzie, ktoré by mali byť tak ako lokalizačne, tak aj graficky odlíšené.

 

Tlačová správa

 

„Chcete si odskúšať svoje vedomosti v populárnej hre Riskni Milión? Prinášame Vám túto možnosť spolu s viac ako 1000 otázkami v 27 kategóriách:

Hudba, Film, Prírodoveda, Výroky slávnych, Prezidenti, Hlavné mestá, Letectvo, Dejiny, 1. a 2. svetová vojna, Cudzie slová, Vodný svet, Literatúra, Živočíchy, Doprava, Náboženstvo, Zemepis, Opera, Futbal, Olympijské hry, Mýty a legendy, Vesmír, Športovci, Čo, kto, kedy, Osobnosti, Kde to je, Rôzne, Šport.

Aplikácia je zdarma na stiahnutie spolu so 7 otázkami v 7 témach. Pre stiahnutie všetkých otázok je nutné cez PLAY kúpiť celý balíček, ktorý Vám prinesie viac ako 1000 otázok a 9 odpovedí pre každú z nich. Témy, otázky, odpovede a poradie odpovedí sa zobrazujú vždy náhodne. Veľa príjemných zážitkov strávených s touto hrou Vám prajú programátori z vývojového štúdia BINARTS. Pre akékoľvek otázky nás neváhajte kontaktovať na lubomir.havran@gmail.com.“

 

Tlačovú správu si môžete stiahnuť TU.

Ak sa vám hra páči, nezabudnite si ju kúpiť za 1.99 Eura, čo nieje až také zle na to, že je tam 1040 otázok. Cenu by sme ale na slovenské pomery doporučili znížiť.

Nezabudnite zanechať vývojárom aj vaše pocity z hry, čo sa vám páči a čo zase nie.

[app]binarts.games.risknimilion[/app]