Úvod Neprehliadnite vlavo Je Toto Samsung Galaxy S III?

Je Toto Samsung Galaxy S III?

3

Phundroid dnes oznámil, že im anonym poslal čo sa zdá byť fotka z internej prezentácie Samsungu. Tento obrázok ukazuje ako sa ich vlajková loď Samsung Galaxy S posúva vo svojom vývoji dopredu a taktiež zobrazuje niektoré z predpokladaných špecifikácií.

 

Podľa obrázku bude mať Galaxy S III 1.8 GHz Exynos 4212 procesor, takže zatiaľ ostaneme bez štvor-jadra, 2 GB RAM, 12 MP kameru a 4.6 palcový Super AMOLED Plus HD displej. Táto technológia obrazovky by nám ponúkla skutočné HD rozlíšenie bez potreby siahnúť na PenTile technológiu, ktorú Samsung použil v ich poslednej rade HD displejov. Anonym taktiež prehlásil, že displeje ešte niesu poriadne dorobené. Kamera by sa mala predstaviť so senzorom W750 BSI CMOS a telefón by mal taktiež zvládnuť podporu LTE a NFC.

Narozdiel od prichádzajúceho Nexus Prime, Galaxy S III nebude mať ohnutý displej a dizajnovo by sa mal taktiež líšiť, dokonca aj od rady aktuálnych Galaxy S. Samsung Galaxy S III by mal byť údajne ešte tenší ako Galaxy S II. Zatiaľ čo by malo zariadenie v sebe obsahovať najnovší Android Ice Cream Sandwich, predstaviť by malo aj štyri fyzické tlačítka.

 

Na tomto snímku však nesedí pár vecí a preto sa pýtame či je to niečo, čo mu môžeme veriť alebo si len niekto uťahuje? Zoberte si to ako chcete ale väčšina údajov sa nám zdá byť prekvapivo presná.