Úvod Dohady LG má na CES 2015 predstaviť 2. generáciu ohybného LG G Flex

LG má na CES 2015 predstaviť 2. generáciu ohybného LG G Flex

5

Podľa niektorých zdrojov má byť na CES 2015 v januári predstavený nový ohybný model od LG. Prvý smartfón tohto typu sme mohli vidieť už v októbri 2013 tesne po uvedení Samsung Galaxy Round.

Zatiaľ čo Galaxy Round bol prehnutý horizontálne, LG G Flex je prehnutý pozdĺž vertikálnej osi a to omnoho drastickejšie. navyše je ohybný a ak poriadne zatlačíte, môžete ho úplne vyrovnať. Na zadnej strane má špeciálny plast, ktorý vie „vyliečiť“ malé a nie veľmi hlboké škrabance.

Čo sa týka LG G Flex 2, nevieme o ňom takmer nič. Mal by však byť kompaktnejší než šesťpalcový model z minulého roka a ponúkne vraj len tie najlepšie špecifikácie. Teoreticky teda môžeme očakávať Snapdragon 810 a 4 GB operačnej pamäti RAM. Čo sa týka displeja, kórejský výrobca ponúkne ohybný POLED (Plastic-OLED) panel s vysokým rozlíšením (pravdepodobne Full HD). Môžeme len dúfať, že sa dočkáme veľkosti okolo piatich palcov.

Niektoré zdroje ešte minulý rok krátko po predstavení LG G Flex vraveli o tom, že druhý model bude veľmi ohybný vďaka špeciálnej kostre z tvrdenej gumy. Potom sa však za podobnými nepotvrdenými správami akoby zľahla zem, niečo podobné teda neočakávame.

Páči sa vám myšlienka ohybných smartfónov?

Zdroj: AA