Úvod Výrobcovia LG LG G Flex už oficiálne: Ohnutý telefón, ktorý sa sám vylieči

LG G Flex už oficiálne: Ohnutý telefón, ktorý sa sám vylieči

5

Po niekoľkých uniknutých informáciách sa v LG rozhodli vyjsť s pravdou von a oficiálne predstaviť ich novinku, G Flex.

Kde kúpiť LG D802A G2?
v e-shopech
od
(Zdroj: Heureka.sk)

Zariadenie používa ohybný OLED displej, čím vytvára zaujímavú krivku po horizontálnej osi. Telefón je hrubý medzi 7.9 a 8.7 milimetra, váži 177 gramov a jeho displej meria 6 palcov (720p).

Vo vnútri tiká 2.26GHz štvor-jadrový Snapdragon 800 a 2GB RAM, na zadnej strane nájdeme 13MPx fotoaparát a celú túto parádu poháňa 3,500mAh batéria.

lg-g-flex-2

Samsung so svojim Galaxy Round predstavil aj niekoľko softvérových vylepšení, ktoré využívajú unikátneho tvaru ich zariadenia, no LG zatiaľ nič takéto nepripravil. Narozdiel od Samsungu LG svoje zariadenia nazýva ako „prvé ‚skutočné‘ ohnuté zariadenie na svete„. Tvrdí, že G Flex sa bude pohodlnejšie držať pri telefonovaní a že ponúkne oveľa hodnotnejší zážitok z pozerania filmov.

lg-g-flex-4

Asi najzaujímavejším bodom v ich tlačovej správe bolo spomenutie „samoregeneračnej vrstvy,“ ktorú výrobca prirovnal k Wolverinovi z X-Men. Jednať sa má o špeciálnu vrstvu na zadnej strane, ktorá je navrhnutá tak, aby sa do niekoľkých minút zbavila škrabancov.

lg-g-flex-3

Čo sa dostupnosti týka, LG novinku začne predávať len v domovskej Kórei, no nepriamo potvrdili, že v budúcnosti by sa mohla objaviť aj v ďalších krajinách.

Zdroj: LG via TheVerge