Úvod Výrobcovia Google VIDEO: Aký veľký je Google Nexus X v porovnaní s iPhone 6,...

VIDEO: Aký veľký je Google Nexus X v porovnaní s iPhone 6, Nexus 5, Galaxy Note 3 a ďalšími?

11

Google by už približne o dva týždne mal predstaviť nový telefón, ktorý sa zaradí do rodiny Nexus. Jedná sa pritom o najväčší Nexus smartfón vôbec. Ponúka totiž 5,9-palcový displej s rozlíšením 2 560 x 1 440 pixelov, vďaka čomu je o dosť väčší, než väčšina terajších vlajkových lodí.

Na internete sa len nedávno objavilo niekoľko renderov, ktoré majú byť priamou reprezentáciou toho, ako bude vyzerať finálny produkt. Pozrieť si ich môžete nižšie, v bielom, ako aj čiernom prevedení. Mnohých z vás pochopiteľne zaskočila veľkosť zariadenia, ktorá sa vymyká štandardu, ktorý sa momentálne pohybuje medzi 4,7 až 5,7 palcami.

nexus-6-biely nexus-6-cierny

Vo videu nižšie si tak môžete pozrieť, aký veľký bude nový Nexus X v porovnaní s terajšími populárnymi smartfónmi, akými sú Galaxy Note 3, Galaxy S5, LG G3, Nexus 5 či iPhone 6/6 Plus. Samozrejme, kým Google nepredstaví novinku, si nemôžeme byť istí presnými rozmermi, no malo by sa jednať o relatívne presné porovnanie.

Novinka od Google a Motoroly by mala ponúknuť čipset Snapdragon 805, 13 Mpx zadný fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu, najmenej 3 200 mAh batériu a Android L.

Zdroj: PA