Úvod Android Wear Hodinky LG G Watch s Android Wear dostupné už v júni za...

Hodinky LG G Watch s Android Wear dostupné už v júni za cenu 199€

4

Spustenie predaja inteligentných hodiniek LG G Watch s novým operačným systémom Android Wear, ktorý je špecificky určený pre takýto druh zariadení bol stanovený na jún tohto roka. Zariadenie od LG sa začne naprieč Európou predávať ze 199€. Potvrdila to francúzska pobočka LG France.

2 3 4

LG svoju novinku predstavil už pred niečo vyše mesiacom. Druhé hodinky, ktoré taktiež využívajú nový operačný systém Google, vyrobí Motorola a nesú označenie Moto 360. Predpokladá sa, že by sa mali začať predávať v rovnaký čas ako LG G Watch, no dostupnosť v Európe zatiaľ potvrdená nebola.

5 6 7

Najväčším rozdielom medzi týmito dvomi hodinkami je ich dizajn. Zatiaľ čo LG G Watch ponúka hranatý dizajn, Moto 360 stavil na tradičnejšie, okrúhle spracovanie. Hodinky od LG pritom ponúkajú 1,65 palcový displej a 4GB vnútornej pamäti. Spoločnosť okrem toho potvrdila, že displej na hodinkách bude neustále zapnutý, takže pre pre rýchle skontrolovanie času ich nebudeme musieť zakaždým zapínať.

8 9 10

Na začiatku budú hodinky dostupné v čiernom a zlatom spracovaní. Ako sme už spomenuli, stáť majú 199€. Plánujete si ich kúpiť?