Úvod Hry Pracuje HTC na Playstation zariadení?

Pracuje HTC na Playstation zariadení?

0

Sony mení celý mobilný ekosystém. Tak teda po poriadku, ako už možno viete, tak Sony je momentálne v procese odkúpenia spoločnosti Ericsson aby mohli spraviť telefóny Sony Ericsson plnou súčasťou Sony Corporation.

Meno novej mobilnej jednotky „Sony Mobile Communications“, bolo oznámené na konferencii Sony na CES.

Sony taktiež mení mobilné platformy. Po dlhých rokoch skončili s PSP a vytvorili Sony Playstation Vita. Vita je momentálne v procese vydania všade na svete, niekde skôr a niekde neskôr. Sony taktiež vytvorilo operačný systém ku Playstation Vita tak, aby bol rošíriteľnejší. Momentálne sa od Androidu neplánujú vzdialiť, no v budúcnosti sa im to môže hodiť.

Minulý rok vydal Sony Ericsson prvý Playstation certifikovaný Android smartphone. Sony Xperia Play sa darilo vcelku dobre, no nebolo to ani zďaleka to, čo sa očakávalo po humbuku, ktorý okolo seba urobil už minulý Mobile World Congress. Je možné, že to bolo spôsobené opozdením s dodávkou zariadení spojeným so zemetraseniami v Japonsku v roku 2011.

Teraz sme sa dopočuli, že Sony udelilo nálepku „PlayStation Certified“ aj HTC. Toto je prvý krát, čo Sony certifikovalo zariadenie, ktoré nieje priamo ich. Takýto certifikát umožní hranie Sony PlayStation mobilných hier, tak isto ako aj prístup do Sony obchodu s hrami a aplikáciami, kde budú nové ale aj zrepasované herné tituly.

„Rozširuje to zážitok z PlayStation za hranice PSP. Je to prvá cross-platformová snaha“, povedal Kaz Hirai, ktorý sa čoskoro stane CEO Sony Corporation.

HTC sa nikdy nebálo spolupráce, ktorá napokon robí ich zariadenia lepšími. HTC bol prvý výrobca, ktorý použil SRS Labs audio. Taktiež sú exkluzívni partneri s Beats by Dre audio.

HTC prednedávnom oznámilo, že sa zameriavajú na kvalitu a nie na kvantitu, toto nové PlayStation zariadenie by si malo z tejto filozofie.

Zdroj: TheDroidGuy