Úvod Smartphony Dohady Samsung Galaxy S IV v Orange lacnejšie ako HTC One, predávať ho...

Samsung Galaxy S IV v Orange lacnejšie ako HTC One, predávať ho chcú od €199

9

Súboj vlajkových lodí HTC a Samsungu sa v posledných týždňoch začal poriadne stupňovať. Vo viacerých anketách naprieč internetom, vrátane tej našej dali spotrebitelia jasne vedieť najavo, že HTC One ich priťahuje v mnohých prípadoch viac, než Galaxy S4.

Posledné správy dokonca hovoria o tom, že Samsung plánuje zmeniť svoju dizajnovú politiku, čo by mohlo znamenať, že konštrukcia bude vyrobená z kvalitnejšieho materiálu. V boji proti konkurencii pokračuje aj agresívna reklamná kampaň a znižovanie cien, ktoré je badať napríklad na MP3.sk, kde cena začínala na €699, no momentálne sa pohybuje na hranici €610, zatiaľ čo cena HTC One levituje tesne nad hranicou €633.

Najnovším dôkazom o tom, že Samsung mení svoju cenovú politiku je dnešná fotka, ktorá zakotvila v našom emaily. Poslal ju človek, ktorý nechce byť menovaný a podľa všetkého zobrazuje stránku Orange Slovensko, v ktorom je vyobrazený Galaxy S IV. Nič by na tom nebolo, ak by nestál menej ako momentálne stojí HTC One. Spomínaná vlajková loď taiwanskej spoločnosti sa dá v Orange zakúpiť za jednorázový poplatok €395 pri 24 mesačnej viazanosti po €39,99 mesačne.

20130415_130542

Samsung Galaxy S4 je na druhú stranu nacenený oveľa agresívnejšie. Rezervovať si ho totiž budete vedieť už od €199 pri rovnako dlhej viazanosti, taktiež za €39,99 mesačne. Či už ide skutočnú fotku z Orange, ktorá sa omylom dostala na verejnosť nevieme, čo však vieme je to, že cena Galaxy SIV sa mení rýchlejšie ako počasie nad britskými ostrovmi.

Ďakujeme za tip!