Úvod Výrobcovia Xiaomi Ako začať cvičiť doma? Xiaomi má zariadenie, ktoré zožalo úspech po celom...

Ako začať cvičiť doma? Xiaomi má zariadenie, ktoré zožalo úspech po celom svete!

0

Ak premýšľate nad tým, že by ste chceli schudnúť, no nechce sa vám chodiť do posilňovne, máme pre vás veľmi zaujímavé a aktuálne aj veľmi lacné riešenie. Inteligentný bežecký pás Xiaomi WalkingPad C2 totiž môže byť to pravé riešenie ako sa začať hýbať.

Xiaomi WalkingPad C2

Cena: 328,88 € | Kupón: WKPADC2 | Poštovné: Zadarmo (EÚ sklad)

V porovnaní s prvou generáciou má nový Xioami Walking Pad C2 mierne odlišný dizajn. Samozrejme, dizajnéri sa inšpirovali minuloročným modelom, vďaka čomu je aj C2-jka kompaktným strojom. Aby Xiaomi vyhovel každému, dizajnéri pripravili celkom šesť rôznych farebných prevedení. V akcii je dnes WalkingPad C2 v bielej farbe.

Rozmery zariadenia vám umožnia umiestniť ho prakticky do akéhkoľvek priestoru. Stačí, ak ho zložíte a premiestnite pod pohovku alebo posteľ, a to bez akejkoľvek námahy. Vďaka hliníkovej konštrukcii neváži ako polovica auta.

Srdcom pásu je jeho bezkefový motor, ktorý aj pri záťaži nepresiahne hlučnosť 65 dB. To je ideálne pre použitie v dome alebo v byte. Aj pri jeho používaní totiž nebudete rušiť ostatných členov domácnosti.

Vzhľadom na to, že ide o inteligentný bežecký pás sa môžete spoľahnúť na prepojenie so smartfónom. K dispozícii však budete mať aj praktický diaľkový ovládač, ktorý je súčasťou balenia.

Pás ponúka celkom 12 rôznych nastavení rýchlosti. Nastaviť si ju môžete od 2 do 6 km/h. Samotné zariadenie váži len 25 kg, na výšku meria len 13,6 cm a zložiť sa dá na polovicu.

Ak vás Xiaomi WalkingPad C2 zaujal, kúpiť si ho môžete v obchode Geekbuying za 328,88 €. Pri objednávke zadajte kupón WKPADC2. Poštovné z európskeho skladu budete mať zadarmo a doplácať dokonca nebudete žiadne poplatky.

Ak by vám stačil aj minuloročný bežecký pás, Xiaomi WalkingPad C1, môžete ušetriť. Ten je aktuálne k dispozícii za 252,98 €. Pre aktivovanie tejto ceny stačí zadať kupón WKPADC1Z.

Xiaomi Smartmi Fan 3

Cena: 113,84 €Kupón: DCFAN3 | Poštovné: Zadarmo (EÚ sklad)

Nakoniec vám predstavíme ešte jednu „vychytávku“ od Xiaomi. Volá sa Xiaomi Smartmi Smart Floor Fan 3 a ako názov napovedá, je to inteligentný ventilátor, ktorý v dnešných horúčavách ocení nejeden z nás.

Ventilátor je vybavený LED displejom, na ktorom môžete vidieť všetky nastavenia, stav pripojenia k Wi-Fi a zvolený režim. Zariadenie je pri chode tiché a efektívne. Xiaomi ho vybavil 2 800 mAh batériou, vďaka čomu ho môžete používať aj bez toho, aby bolo pripojené na kábel. Na batériu zvládne fungovať až 20 hodín.

Ak sa o ventilátore chcete dozvedieť viac, zamierte na tento odkaz. Ak by ste si ho chceli kúpiť (naozaj ho odporúčame), spraviť tak môžete v obchode Geekbuying, kde momentálne stojí len 113,84 €. Stačí použiť kupón DCFAN3.

Obchod do letnej akcie zaradil viaceré šikovné produkty od Xiaomi. Všetky nájdete na tomto odkaze.