Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy Fold sa mal objaviť v Indii. Je pripravený na očakávaný...

Samsung Galaxy Fold sa mal objaviť v Indii. Je pripravený na očakávaný návrat?

0

V poslednom období sme získavali mnoho informácií ohľadom finalizácie dizajnu druhej, dúfajme menej problémovej verzie skladacieho smartfónu Galaxy Fold. Dátum jeho vydania však nebol nikdy bližšie špecifikovaný.

To sa však zrejme pomaly mení. Ako už informoval server Android Community, Galaxy Fold sa aktuálne testuje, po novom dokonca aj vo verejných priestranstvách, teda v Naí Dillí v Indii. Podľa niekoľkých zdrojov bol smartfón používaný neznámym mužom vo vlaku. Existuje aj dôkaz v podobe fotografie.

Zatiaľ nie je potvrdené, či je nižšie priložená fotografia pravá, alebo či ide o hoax. Utvorenie tohto názoru necháme na vás. Musíme ale uznať, že telefón na fotografii je identický pôvodnému Galaxy Fold. Prezrádza ho predovšetkým medzera medzi dvoma displejmi, ktorú spôsobuje mnohými kritizovaný kĺb.

SamMobile (via Android Community)

„Galaxy Fold je takmer hotový“

Nech už to je akokoľvek, vyzerá to, že do vydania renovovanej verzie Galaxy Fold už neostáva veľa. Potvrdzujú to aj už spomínané správy ohľadom finalizácie jeho dizajnu, no okrem nich aj vyjadrenie výkonného vedúceho Samsung Display. Jeho výpoveď sa síce obmedzila len na „Galaxy Fold je takmer hotový“, no stále je to lepšie ako nič.

Čaká Samsung na správny okamih?

Tento mesiac sa pravdepodobne dlho očakávaného vydania nedočkáme, čo je scenár, ktorý sa bude podľa mnohých opakovať aj v auguste.

V septembri vychádza skladací smartfón Mate X od Huawei. Je teda možné, že Samsung už má všetko pripravené, len jednoducho čaká na správny okamih.