Úvod Zariadenia Smartwatch Inteligentné hodinky Fitbit získavajú veľký update. Aktualizuj na Fitbit OS 3.0

Inteligentné hodinky Fitbit získavajú veľký update. Aktualizuj na Fitbit OS 3.0

0
fitbit
© wareable.com

Vlastníci inteligentných hodiniek Fitbit Versa, Ionic a Ionic: Adidas Edition môžu očakávať príchod významnejšej softvérovej aktualizácie na Fitbit OS 3.0, ktorú výrobca začal rozposielať od dnešného dňa. 

Fitbit OS 3.0 prináša podporu pre nové aplikácie takzvaných tretích strán. Celkovo pribudla podpora pre desiatku aplikácií. Couch to 5K, Achu Health, MySwimPro a Genius Wrist sú už dostupné, aplikácie Charity Miles, FitBark, Gold’s Gym, TRX, Mindbody a Noonlight budú doplnené začiatkom roka 2019.

Spoločnosť zároveň rozšírila prístup pre vývojárov k dvom novým programovateľným rozhraniam operačného systému, čo umožní do budúcnosti vytvárať lepšie, komplexnejšie a ešte inteligentnejšie aplikácie.

Fitbit Versa
Fitbit Versa

Po aktualizácii získate podrobnejší prehľad o vašej dennej aktivite, cvičeniach, spánku a srdcovej frekvencii. Zároveň budete môcť pomocou hodiniek jednoduchšie a rýchlejšie zaznamenávať príjem tekutín a stravy.

Skvelé sú pridané nové cviky, ktoré sú založené na cieľoch. Premiérovo ste sa s nimi mohli stretnúť pri náramku Fitbit Charge 3. Pri 15 typoch cvičenia si jednoducho zvolíte cieľ, napr. množstvo spálených kalórií, a hodinky vás upozornia, keď ho dosiahnete.

Fitbit OS 3.0 obsahuje ešte niekoľko ďalších vylepšení, vďaka ktorým sú hodinky Fitbit Versa a Ionic lepšie a využiteľnejšie. Fitbit intenzívne vyvíja a počítať môžeme s ďalšími aktualizáciami, funkciami a aplikáciami, ktoré v budúcnosti prinesie.